Patul potrivit pentru vizita neașteptată

Precum știm din experiență, câteodată musafirii doresc să rămână peste noapte și să plece doar a doua zi dimineața. Uneori o astfel de vizită este așteptată iar alteori este o surpriză. În orice caz, este necesar să pregătiți un loc confortabil musafirilor. Depinde de camera în care doriți să acomodați musafirii, recomandăm la alegere dintre mai multe posibilități, pat de o persoană sau canapea/ colțar extensibil, datorită cărora deasemenea economisiți spațiu în cameră. Alegeți patul potrivit pentru vizita neașteptată.

Cuprins
1.1. Paturi de o persoană extensibile
1.2. Paturi tip canapea extensibile
1.3. Paturi pliabile
1.4. Canapele și colțare extensibile
1.5. Accesorii pentru paturi de o persoană și colțare extensibile

1.1. Paturi de o persoană extensibile potrivite pentru vizita neașteptată.

Paturile extensibile servesc ca și canapea dar deasemenea ca și pat. Sunt potrivite în camera de copii și cea de oaspeți sau birou. În mod normal, servește ca o canapea clasică, iar atunci când îl extindeți obțineți un pat cu lățimea de 140-180 cm, în funcție de model ales. Înainte de achiziție, asigurați-vă de faptul că somiera și saltea sunt incluse în prețul patului. În unele cazuri, este necesar ca aceste lucruri să le comandați. De asemenea, este important dacă patul are spațiu de depozitare, astfel încât să puteți depozita în el perne, pături, lenjerii de pat și altele. Mai multe paturi din oferta noastră pot fi găsite aici.

1.2. Paturi tip canapea extensibile potrivite pentru vizita neașteptată

Desigur dimensiunile paturilor sunt la alegere pentru fiecare, alegeți dintre paturi pe dimensiunile 80 x 200 cm cu spațiu de depozitare sau fără spațiu de depozitare sau dacă doriți paturi pe dimensiuni mai mari alegeți dimensiunile 90 x 200 cm unde sunt deasemenea la alegere paturi cu spațiu de depozitare sau fără spațiu de depozitare.

Pat extensibil 80 až 160 cm Iliana JLOZ 80/160

1.3. Paturi pliabile pentru vizita neașteptată

O altă alternativă sunt paturile cu un pat suplimentar. Pentru economisirea spațiului recomandăm paturile pliabile, care atunci când sunt pliate arată ca un dulap normal. După deschidere obțineți un pat complet, care este potrivit nu numai pentru vizite, ci și pentru somnul de zi cu zi, în special în apartamentele mici.

Pat extensibil Roger (cu somieră)

1.4. Canapele și colțare extensibile pentru vizita neașteptată

Canapele extensibile, în special cele de colț, pot oferi o suprafață de dormit cu adevărat confortabilă. Unele sunt destinate somnului ocazional, iar altele chiar pentru utilizare de zi cu zi. Dacă doriți doar un pat pentru vizite ocazionale, nu este necesar să căutați o canapea pentru un somn de zi cu zi, care de obicei este mai scumpă. Avantajul canapelelor de colț în formă de L sau în U este faptul că au cel puțin un spațiu de depozitare care poate fi utilizat pentru depozitarea plapomei și a pernelor. Canapele extensibile pentru dormitul zilnic sunt soluția ideală pentru apartamente mai mici, deoarece veți obține o canapea și un pat confortabil cu spațiu de depozitare într-unul singur.

Colțar extensibil cu spațiu depozitare Genna (gri deschis)
Colțar extensibili cu spațiu depozitare Genna (gri deschis)

Ocazional se poate dormi și pe o canapea extensibilă, cu siguranță veți găsi și modele concepute pentru somnul de zi cu zi. Canapeaua nu trebuie să fie doar în sufragerie, aceasta poate fi folosită și în camera copiilor. Copiii și adolescenții se vor bucura de locul de relaxare oferit și dacă sunt vizitați de un coleg de clasă sau de un prieten vor avea un loc pentru el unde să doarmă. Atât pentru canapele, cât și pentru paturi, aflați suprafața de dormit după desfacere și totodată dacă sunt destinate somnului zilnic sau doar pentru cel ocazional.

Canapea trei locuri extensibilă Bralda (galben + gri)

Aveți pentru oaspeți o canapea extensibilă, un pat de o persoană sau un pat extensibil? Sau aveți chiar o cameră de oaspeți? Patul potrivit pentru vizita neașteptată la alegere din oferta noastră.

1.5. Accesorii pentru fiecare pat de o persoană sau canapea extensibilă

Recomandăm și achiziția unor accesorii care pot fi utile pentru oaspeți.
  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou