Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pat extensibil 80 až 160 cm Iliana JLOZ 80/160 (Stejar sutter)

Promo până la 12.8. Livrare gratuită
-15%
În depozit extern 4-7 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Promo până la 12.8.
Versiunea din imagine: Stejar sutter
Cu loc de depozitare inclus. Patul extensibil Indiana este proiectat special pentru camerele de tineret și copii. La prima vedere ne va atrage printr-un aspect mai masiv al vestului sălbatic. De asemenea rema... Toată descrierea »
2 639 lei Economisiți 396 lei (15%) 2 243 lei cu TVA
Promoția se termină în:
2 639 lei 2 243 lei
-
+
În depozit extern 4-7 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu loc de depozitare inclus.
Codul produsului:
798139
Versiunea din imagine:
Stejar sutter
Înălțime:
61 cm
Lățime:
79-154 cm
Lungime:
202,5 cm
Greutate:
67.9 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Patul extensibil Indiana este proiectat special pentru camerele de tineret și copii. La prima vedere ne va atrage printr-un aspect mai masiv al vestului sălbatic. De asemenea remarcabile sunt și marginile și mânerele metalice. Patul extensibil poate fi utilizat cu ușurință și ca o canapea confortabilă cu spațiu de depozitare.
Material:
tăblie pat: placă MDF, finisaj de suprafață - folie
cadru: pal, finisaj de suprafață - folie

Saltea, perne și perne tetiere:

Prețulpatului este fără somieră, saltea și perne. Saltea , perne a perne pot fi comadnate din magazinul nostru.

Mobilier sector Indiana:
Oferiți locuinței dvs. atmosfera vestului sălbatic cu seria de modele unică Indiana. O vor aprecia nu doar iubitorii de natură dar le va aduce bucurie și copiilor mai mari. Se potrivește mai ales în camerele de studenți și copii. Această serie de modele va ieși frumos în evidență în camerele cu podele din lemn și pereți luminoși. Cabanelor din lemn le va oferi un aspect western. În seria de modele veți găsi comode frumoase cu sertare, polițe și rafturi pentru colecția de maieuri și muzică, un pat simplu confortabil sau extensibil, dulapuri, mese și o cutie mare pentru toate comorile dvs. Elementele semnificative ale acestui mobilier sunt marginile rotunjite și mânerele metalice. Seria de modele Indiana este oferită în aceste versiuni de culori: stejar sutter mai închis, pinul deschis antic și pinul deschis canyon. Pentru toți iubitorii Vestului sălbatic și și naturii, Indiana este alegerea perfectă.

Suprafața de dormit:

75-150 x 196 cm
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.82 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
1 109 lei
Până la 2-5 săptămâni
-14%
749 lei 641 lei
Până la 2-5 săptămâni
-15%
319 lei 271 lei
Până la 2-5 săptămâni
-15%
1 889 lei 1 602 lei
Până la 2-5 săptămâni
-15%
1 129 lei 961 lei
Până la 2-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
94%
6x
2x
Au apreciat 8 clienți
Clienții au scris 3 păreri
Au cumpărat peste 20 clienți
Costin, Bucuresti 18.11.2019
Bine gandita solutia. Aspect placut
Daniela, Borinka 25.10.2021
Sunt mulțumit.
Miloš, Nová Baňa rating 15.01.2021
Calitatea marfii corespunde cu datele despre produs de la vanzator, buna comunicare in ceea ce priveste termenii de livrare a marfii.
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro