Pat ieftin și de calitate. Citiți și economisiți!

Un somn de calitate începe prin achiziția unui pat de calitate, care poate fi și un pat ieftin. Desigur este importantă mai ales alegerea a unei saltele de calitate. Bineînțeles, calitatea costă dar acest lucru nu înseamnă că nu veți putea găsi un pat ieftin confortabil și de calitate. Dacă bugetul familiei este întins sau aveți nevoie de un pat pentru un somn ocazional, cu siguranță doriți câteva sfaturi.

Soluția cea mai practică?

Alegerea saltelei și somierei

Paturile tapițate

Canapea 3 locuri Gorgines

Soluția este o canapea extensibilă

Canapeaua extensibilă vă ajută să economisiți loc și bani. Cele mai multe dintre ele, sunt folosite pentru un somn ocazional, deci se potrivesc mai ales în camera de oaspeți. Se pot găsi și canapele care sunt potrivite pentru somnul zilnic, dar sunt mai scumpe. Pentru o canapea extensibilă, care se poate folosi și ca pat, veți plăti aproximativ 140-160 €. Dacă aveți un apartament mic sau doriți canapea pentru un somn ocazional și pentru ședere, aceasta este alegerea ideală.

Canapea 3 locuri Dapat

La o canapea extensibilă nu trebuie să vă gândiți ce ramă și saltea veți alege ca și alternativa unui pat ieftin. Dar, cu siguranţă verificați sistemul de extindere și dacă canapeaua are sau nu spațiu de depozitare. În cazul în care canapeaua extensibilă nu are spațiu de depozitare, trebuie să aveți în vedere faptul că, va trebui să depozitați plapumele și pernele în alt loc. Canapelele extensibile sunt o modalitate sigură din punct de vedere economic pentru a vă asigura o canapea și un pat. Pe o canapea dublă extinsă se pot odihni chiar și 1-2 persoane.


Canapea 3 locuri Alloa Auriu

Saltea de calitate și somiera

Patul pe care îl veți folosi zilnic ar trebui să aibă o anumită calitate. Cu toate acestea, somnul influențează în mod semnificativ viața noastră și funcționarea normală. Dacă ați dori să economisiți și ați dormi în fiecare zi pe o canapea extensibilă, mai repede sau mai târziu ar începe să vă doară spatele. Astfel somnul nu ar fi unul de calitate. Din punct de vedere al calității, este mai bine să cumpărați rama patului, somiera și salteaua, iar pentru 5-10 ani veți avea liniște.


Pat de o persoană 90 cm Svend Typ 36

Un cadru obișnuit din lemn nu este foarte scump, pentru un pat simplu este vorba de 350-400 lei, iar în cazul unui pat matrimonial, de 600-700 lei. Pe lângă ramă veți avea nevoie și de o somieră, iar cea mai ieftină variantă este din lemn, care vă va costa 100-200 lei, dar la această somieră se recomandă o saltea cu arcuri, care este mai scumpă decât cea cu spumă. O somieră lamenară costă în jur de 200-300 lei, dar la aceasta puteți achiziționa o saltea cu spumă. Un pat simplu cu o somieră lamelară și o saltea cu spumă vă va costa în jur de 800-1000 lei.

Pat matrimonial 160 cm Bihop

Pat tapițat

Patul tapițat este un caz asemănător cu cel al canapelei extensibile, cu deosebirea că este vorba de un pat complet. Un pat simplu vă v-a costa în jur de 700 – 800 lei iar un pat dublu aproximativ 1600 lei. Aceste paturi au și spațiu de depozitare, deci veți obține și spațiu pentru depozitarea lucrurilor care nu le mai folosiți sau spațiu pentru perine și pături.

Nici la paturile tapițate nu trebuie să vă gândiți ce saltea va fi pentru dvs. cea mai potrivită sau accesibilă la preț. Pur și simplu veți cumpăra un pat ieftin întreg și puteți dormi liniștit. Dezavantajul este  atunci când salteaua se uzează, aceasta nu poate fi înlocuită și va trebui să vă cumpărați un pat nou. Această problemă va trebui să o rezolvați peste câțiva ani și între timp cel mai probabil veți achiziționa un produs nou.


Pat matrimonial 160 cm ELeonila

Pe ce tip de pat dormiți dumneavoastră? Preferați un pat tapițat sau un pat cu saltea cu arcuri sau saltea cu spumă?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI