Camera pentru elevi! Amenajați practic!

În perioada, când copilul dvs. începe cu școala, multe lucruri se schimbă. Camera pentru elevi, care era amenajată mai ales pentru odihnă și jocuri, se schimbă într-un „loc de muncă”.  Un elev are mai multe responsabilități și alte interese și nevoi decât un copil la o vârstă preșcolară. Ce nu ar trebui să lipsească din camera pentru elevi și cum ar trebui să o aranjăm în așa fel încât să fie funcțională și în același timp să îi placă copilului ?

Cuprins

Camera elevului silitor?

Gemo, mobilier simplu și vesel și Lavendon – camera pentru elevi silitori

Mobilier din lemn

Masa potrivită

Cum ar trebui să arate camera pentru elevii silitori?

Copiii din școala primară, adică la vârsta de 7-10 ani sunt foarte receptivi. Camera copiilor și mobilierul din ea ar trebui să fie originale, coloraet și mai ales să fie pe placul acestora. Ca și părinte, cu siguranță știți de ce va avea nevoie copilul dvs. și ceea ce îi place, dar atunci când alegeți, cu siguranță cereți părerea copilului.

La urma urmei, este camera copiilor și ar trebui să îndeplinească așteptările lor. Atâta timp cât amenajați camera adolescenților, părerea lor este și mai importantă, deoarece este mai greu să le îndepliniţi dorințele și cu siguranță vă doriți să se simtă bine în camera lor.

Camera copii Lavendon 4

Mobilierul pentru copii este disponibil în diverse versiuni color și design-uri. Cu culorile și modelele trebuie să lucrați atent. Peste 3-4 ani se poate întâmpla, ca copilul dvs. „să crească“ și mobilierul colorat cu desene să nu îi placă sau îi va fi rușine cu acesta. Prin aceasta, nu vrem să spunem că culorile nu se potrivesc în camera pentru elevi, cu siguranță aici își găsesc locul, dar nu trebuie exagerat cu ele. De aceea vă prezentăm marca Dolmar cu gama de modele Lavendon și Gemo.

Cameră de tineret Gemo 2

Gemo, mobilier simplu și vesel

Camera pentru elevi va avea un aer proaspăt și vesel datorită mobilierului Gemo, care deși este colorat, este potrivit și pentru copiii mai mari. Doar mânerele și marginile dulapurilor, sertarelor și ușilor sunt colorate. Sunt disponibile 3 versiuni color – stejarul santana este completat de culoarea roșie, maro sau gri. Copiii mai mici vor fi atrași mai degrabă de culoarea roșie aprinsă, iar copiii mai mari sau elevii de liceu vor aprecia culoarea gri sau maro.

Camera de tineret Gemo 1

Gama de modele Gemo conține tot ce aveți nevoie pentru amenajarea camerei elevului – pat, masă de scris, polițe, dulăpioare, dulap și noptieră. Piesele separate de mobilier se pot combina în funcție de disponibilitatea camerei copiilor și necesitățile acestora. În ofertă se află patul cu spațiu de depozitare și cu posibilitatea unui pat suplimentar. Pe lângă patul clasic, Gemo oferă și paturi supraetajete cu spațiu de depozitare și masă de scris, care se vor potrivi perfect mai ales atunci când trebuie să economisiți spațiu.

Camera de copii Gemo 1

Bineînțeles, se pot cumpăra și diferite dulapuri, polițe și dulapuri pentru haine. Dacă doriți o masă de scris separată, aveți la dipoziție o masă clasică sau cea pe colț și cu sertare. Mobilierul Gemo este fabricat din lemn laminat, nu este greu de întreținut și are marginile rotunjite.

Camera de tineret Gemo 5

Lavendon – camera pentru elevi silitori.

Culori strălucitoare în camera copiilor aduce mobilierul LavendonAceastă gamă de modele este puțin mai colorată decât Gemo, deoarece nu doar mânerele sunt colorate, ci și unele uși, sertare și altele. Mobilierul este realizat într-o culoare verde strălucitoare și în culoarea lavandei, în combinație cu design-ul frasinului coimbra, este potrivit atât pentru copiii mai mici cât și pentru cei mai mari.

Mobilier din lemn

Mobilierul din lemn laminat de calitate are marginile acoperite cu bandă ABS colorată, datorită cărora marginile sunt mai rezistente și mobilierul mai eficient. Deoarece mobilierul este destinat mai ales pentru camerele copiilor, marginile sunt rotunjite.

Camera de copii Lavendon 4

La fel ca și Gemo și modelul Lavendon vă ajută să amenajați întreaga cameră a copiilor. În cazul patului, aveți două posibilități – pat cu spațiu de depozitare sau cu un pat cu alt pat suplimentar la fel cu spațiu de depozitare. În acest fel, fără probleme, poate dormi în camera copiilor și prietena sau prietenul copilului dvs. Lângă pat puteți adăuga și o noptieră cu sertar și spațiu de depozitare.

Camera de copii Lavendon 1

Masa potrivită

Elevul are nevoie de o masă de scris, iar dvs. puteți alege dacă este mai potrivită o masă clasică sau una pe colț. Pentru cărți, rechizite școlare, jucării și alte mărunțișuri sunt ideale polițele și diferite dulăpioare din gama de modele Lavendon.

Îmbrăcămintea își va găsi locul în unul dintre dulapuri. Piesele separate pot fi combinate și folosite în funcție de nevoile dvs., dimensiunile și aspectul camerei. Lavendon vă oferă mobilier cu suficient spațiu de depozitare și multe altele pentru lucrurile necesare copiilor.

Camera de copii Lavendon 3

1.5. Accesorii pentru fiecare pat de o persoană sau canapea extensibilă

  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.
  • Birou Mobilier pentru birou, mese PC, comode, scaune, canapele si multe alte pentru confortul necesar.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI