Trendurile anului 2023 – mobilier de bucătărie.

Trendurile anului 2023 – cele mai interesante trenduri ating toate părțile designului interior, iar bucătăriile nu sunt nici o excepție! Insulele nu sunt nimic nou, dar anul 2023 pune mare accent pe spațiul prietenos cu familia. În acest spirit, insulele de bucătărie garantează un spațiu deschis, datorită căruia membrii gospodăriei sunt mai aproape unul de celălalt.

Natura în culori

Accesorii detaliate

Trendurile anului 2023 – Lux în sufragerie

Natura în culori

Ce aduc trendurile anului 2023? Așteptați-vă la o creștere a designului verde ecologic. Culorile măslin, salvie, kaki și aproape orice nuanță de verde neutru vor fi mai mult decât binevenite. Daca aveți impresia că verdele pare extravagant pe mobilierul de bucătărie, alegeți această culoare pe pereti, gresie si alte accesorii. Se combină bine cu nuanțe de lemn, pământii și negru. Combinația culorilor de caramel și teracotă, sub formă de scaune sau alte accesorii, va pune în evidență întregul spațiu, atât în sufragerie cât și în bucătărie.

În 2023, seturile de bucătărie pe nuanțe de vanilie vor fi deasemenea potrivite. Când sunt combinate cu tonuri lemnoase, acestea creează un mediu natural calm și confortabil. Printre avantajele sale se numără capacitatea de a reflecta lumina, ceea ce are un efect pozitiv asupra luminozității naturale a bucătăriei. Totuși, nu uitați de o parte din natură, prin adăugarea plantelor, impresiile plăcute se vor înmulți. Uitați de culorile lucioase. Nu sunt în armonie cu natura, motiv pentru care ușile mate ale dulapurilor de bucătărie sunt prezentate în prim-plan.

Accesorii detaliate

Tapetele sunt la modă. Tapetele înseamnă stil. În 2023, vor oferi chic pereților, altfel nu va fi nici în bucătărie sau sufragerie. Aici alegeți cu atenție din ofertă și anume cele care sunt rezistente la căldură și umezeală. Ce privește designul în sine, urmați culorile anului 2023 – verde salvie, kaki, caramel și cacao. Dacă preferați gresia, alegeți cu siguranță forme geometrice care completează perfect liniile simple ale dulapurilor de bucătărie. Cu cât modelul este mai îndrăzneț, cu atât mai bine!

Alegeți cu atenție și accesorile de bucătărie, robinetul de apă, mânerele și aparatele electrocasnice. Staniul, cuprul și alama lustruită își vor avea locul lot. Acestea creează un efect colorat frumos care este apropiat naturii. Luminile cu pandantiv asimetrice vor crea un element interesant în bucătăriile viitorului de mâine. Cu cât mai mare cu atât mai bine. Cu cât este mai distinctiv, cu atât mai elegant. În ceea ce privește materialul, alegeți și aici un design din alamă sau unul clasic sub formă de lemn, care cu siguranță nu va strica nimic.

Lux în sufragerie

Cum să obții un stil luxos dar nu supracombinat? Este important să ne concentrăm asupra unui anumit element specific. Dacă vrei să fii la modă anul viitor, o masă de sufragerie din marmură va fi un accesoriu grozav, ideal în combinație cu elemente aurii. „Micro Luxury” subliniază elementele practice ale camerei, care ar trebui să fie mai confortabile decât de obicei. Scaunele în sine ar trebui să aibă forme rotunde, ceea ce evocă un sentiment de confort. Tapeta, rafturi cu decoratiuni aurii și polițele completează întreaga atmosfera. Acest stil se caracterizează printr-o mică notă de bogăție și auto-indulgență. Cu toate acestea, nu trebuie să exagerați. Cu o combinație de piese individuale de mobilier și decorațiuni aleasă corect , veți obține o cameră plăcută, datorită căreia chiar și în cea mai grea zi te vei simți mai plăcut. Puteți alege versiunea color de gri prin care nu veți strica nimic, fie în combinație cu o bucătărie verde măslin sau vanilie.

Dacă aveți posiblitatea unei sufragerii separate acasă, recomandăm să fie separată de bucătărie prin uși glisante de design. Datorită acestora veți economisiți spațiu, și veți aerisi întreaga cameră. Alegeți fie marmura, fie decor din lemn. În 2023, se va pune mare accent pe o distanță mai mare între piesele individuale de mobilier și pe o distanță mai mare între zonele individuale.

Ce fel de bucătărie aveți acasă? Doriți să o schimbați? Sperăm că v-am inspirat 🙂

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou