Spațiul optic din living? Măriți spațiul datorită mobilierului.

Cea mai mare cameră chiar și în apartamentele mici este camera de zi. Dacă doriți ca această cameră să aibe un design mai mare și să obțineți mai mult spațiu din living, este necesară alegerea mobilierului potrivit. Desigur, culorile și accesoriile joacă și ele un rol important, care pot ajuta la rezolvarea întrebării cum să măresc spațiul optic din living.

Cuprins

Spațiu suplimentar cu dulapuri suspendate

Spațiul optic din living în culori deschise

Alegerea canapelei potrivite

Spațiu suplimentar cu dulapuri suspendate

Spațiul optic din living va părea mai mare datorită dulapurilor suspendate de perete în loc de seturi de mobilier greu. Dulapurile suspendate sunt disponibile într-o varietate de modele și culori. Dacă doriți ceva modern, alegeți un dulap sau un raft cu iluminat LED. Culorile deschise și neutre – gri, crem sau alb – sunt potrivite pentru mărirea optică a spațiului.

Mai plăcute vor arăta rafturile sau dulapurile fără uși sau cu uși de sticlă. Dacă veți atârna televizorul pe perete, puteți monta rafturi deasupra și dedesubtul televizorului și acestea pot varia în lungime. Pe lângă faptul că veți mări vizual camera de zi, veți facilita și curățenia, deoarece nu va trebui să deplasați mobilierul.

Raft Camber C24 (Stejar sonoma)

Oferiți camerei de zi culori deschise

Culorile neutre și ușoare sunt cele mai potrivite pentru o cameră de zi mică. Pereții închiși la culoare sau tapetele cu modele, ar reduce spațiul și ar avea un efect plăcut. Desigur, tapetele cu modele sau culorile îndrăznețe au un loc special în interioare, dar trebuie utilizate într-o măsură rezonabilă și în spațiile potrivite.

Dacă doriți o culoare intensă sau închisă în camera de zi, atunci recomandăm accesorii și decorațiuni potrivite, dar și acestea într-un număr adecvat. Nu stricați impresia plăcută a livingului cu prea multe accesorii, statuete etc. când datorită mobilierului suspendat ați mărit vizual spațiul.

Alegerea canapelei este de asemenea importantă

Canapea este o necesitate în fiecare cameră de zi, dar în spațiile mai strânse ar trebui să alegeți un model simplu, cu linii curate și fără modele. Camerei de zi mici pur și simplu i se va potrivi o amenajare minimalistă și dacă vă înconjurați de culori deschise și de un mobilier simplu, vă veți simți plăcut și confortabil. Dacă aveți un apartament cu o cameră și folosiți camera de zi ca și dormitor, cu siguranță veți găsi o canapea de gust și simplă, care va fi potrivită pentru somnul de zi cu zi.

Canapea 3 locuri Heze

Cum este mobilată livingul vostru? Ce metode ați folosit în mărirea optică a spațiului?

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI