Schimbă dormitorul vechi cu unul nou!

Schimbă dormitorul vechi cu unul nou. Somnul sănătos este o bază esențială pentru bunăstare în timpul zilei și, prin urmare, pentru performanța de calitate a muncii. Aveți acasă un dormitor destul de frumos de câțiva ani, dar ceva nu vi se pare în regulă? Schimbă dormitorul și oferăi un aspect diferit, cumpărați niște piese de mobilier frumoase și înfrumusețați-vă camera. Dar nu uitați că, în mod ideal, vă veți petrece o treime din viață în dormitor, așa că gândiți-vă cu atenție la toate intervențiile din interior.

Ofertă largă la alegere

Pat din pin

Spațiul de depozitare

Paturi originale

Alegerea corectă a patului

Dacă dormiți pe același pat de mult timp și doriți să-l schimbați, reîmprospătați-vă câteva reguli pentru un somn de calitate. Lățimea patului trebuie să fie de cel puțin 80 cm, iar înălțimea chiar și cu salteaua între 45 și 55 de centimetri. Saltelele sunt la alegere între cele din spumă, cu arcuri sau cu arcuri individuale. Pentru lungimea necesară a patului, adăugați aproximativ 25 cm la înălțimea persoanei care va dormi pe pat. Pentru un pat dublu, lățimea ideală este de 180 de centimetri, spațiul liber din jurul patului ar trebui să fie apoi de aproximativ 80 de centimetri pe trei laturi.

Pat matrimonial Boxspring 140 cm Hygga (albastru deschis) (cu saltea și sp. depozitare)

Schimbă dormitorul vechi – ofertă largă de mobilier la alegere

O ofertă largă va fi oferită de site-ul web, depinde doar de gustul dumneavoastră și, de asemenea, de capacitățile financiare. Literalmente reginele dormitoarelor sunt paturile populare din lemn masiv. Acestea vă vor încânta cu un desen natural frumos, aromă și o gamă largă de ajustări de culoare. Cel mai scump, dar cu siguranță magnific pat demn de admirație, îl puteți avea „pentru totdeauna” este din masivul de stejar.

Un pat din pin vă va surprinde cu puterea și opțiunile sale de decapare

Paturile din lemn de molid durabil și flexibil sunt mai ieftine. Vă va plăcea, de asemenea, patul, realizat din masiv solid de pin, cu opțiuni neobișnuite de decapare. Într-o categorie ușor diferită este un pat din fag. Popularitatea acestui lemn de esență tare cu un design neobișnuit este încă în creștere. Patul nu trebuie să se încline sau să se abată în puncte de asamblare, iar materialul trebuie să fie lipsit de fisuri și nereguli. Schimbă dormitorul vechi cu unul nou.

Pat matrimonial 180 cm Jama (masiv fag)

Aerisirea este importantă

Încercați să optați pentru o aerisire cât mai bună, astfel încât aerul să curgă prin dormitor și să nu încărcați inutil locul de sub pat cu lucruri. Creați-vă un mediu bun pentru dormit și veți descuraja acarienii care iubesc umezeala. Potrivit experților, o persoană transpiră aproximativ 1,5 litri de transpirație pe noapte și în medie de 45 de × se întoarce. Prin urmare, asigurați-vă ca paturile dumneavoastră să aibă o somieră de înaltă calitate și o saltea potrivită în funcție de greutatea dumneavoastră. Acestea sunt de asemenea la alegere fie clasice cu șipci sau lamelare.

Într-un dormitor modern, de regulă, nu o să vă descurcați fără spațiu de depozitare

Într-un apartament modern, dormitorul cu noptieră servește adesea nu numai pentru dormit, pentru relaxare ci în același timp ca un loc pentru depozitarea hainelor și ca birou de acasă în caz de nevoie. Deci, de regulă, nu o să vă puteți descurca fără spațiu de depozitare, deși trendul este în continuare același, o amenajare minimă a dormitorului cu mobilier. În funcție de spațiu, alegeți un dulap de în colț, clasic sau încorporat cu uși glisante.

Dulap de haine Benson Typ 76 (Stejar monastery + negru + Oglindă)

Pentru a depozita toate lucrurile necesare, atârnarea pantalonilor sau cravate, utilizați o varietate de diverse accesorii, sertare și rafturi. Așezați cele mai utilizate lucruri în sertare la o înălțime de aproximativ 120 cm, veți avea o imagine de ansamblu bună a tuturor lucrurilor. Păstrarea ordinii și a sistemului în dormitor va fi facilitată de zone de depozitare și rafturi suplimentare, cum ar fi „servitorul mut” care este atât de necesar.

Schimbă dormitorul vechi – paturi originale

Sunteți atras de exclusivitate și aveți spațiu suficient? Cumpărați, de exemplu, unul dintre paturile design, cele cu cer sau baldachin arată bine. Vă puteți bucura de lux și confort într-un pat rotund care, cu toate acestea, este potrivit numai pentru camere mai mari. Foarte netradițional dar interesant este mobilierul de dormitor din paleți, care a apărut pe piață în ultimii ani și îl puteți face și singur.

Mobilierul din paleții de transport folosiți devine din ce în ce mai popular. Paturi, fotolii, canapele de gradină, măsuțe de cafea , mese TV și alte mobiliere sunt un original absolut. Materialul este accesibil pentru toți cei interesați, în mai multe categorii în funcție de vârsta și starea lemnului. Prețurile variază de la 30 la 60 lei, depinde de tip și dimensiune. Cel mai simplu mod este să căutați cel mai apropiat producător și să mergeți la el.

Puteți utiliza paturi futon într-un mod diferit în timpul zilei și să economisiți spațiu

Economisirea spațiului în apartament este oferită de atracția din ultimii ani, paturi futon originare din Japonia. Este o structură din lemn, completată de futon – o saltea naturală pe care o pliezi și o depozitezi. Datorită acestui fapt, este posibil să folosiți patul în timpul zilei în alte moduri decât pentru dormit.

Dormitorul modern face o impresie de lumină, care, printre altele, este influențată de culorile folosite. Vreți să văruiți și vă plac nuanțele mai calde? Alegeți nuanțele discrete de portocaliu sau galben sau adesea recomandate nuanțe deschise de bej, albastru sau violet. Roșu îndrăzneț și culorile vibrante sunt neplăcut de supărătoare și nu au ce căuta în dormitor. Culoarea anului 2015 a fost aleasă roșu-maro, adică vișiniu.

Dacă vă place să rezolvați toate problemele rapid și ușor, fără prea multă căutare, cumpărați un set de dormitor modern. Puteți să îl obțineți atât din lemn, cât și din lamina, într-o multitudine de modele. Mobilierul dumneavoastră va rămâne într-un stil uniform și, în plus, atunci când cumpărați un dormitor complet, veți economisi semnificativ. În plus, laminoul se potrivește în aproape orice interior și nu are aproape nicio cerință de întreținere. Schimbă dormitorul vechi cu unul nou.

Dormitor Hayle 1 (Alb + Alb cu luciu înalt)

Dormitorul – camera confortabilă

Schimbă dormitorul vechi cu unul nou. Dormitorul ar trebui să fie cea mai plăcută și confortabilă cameră, așa că nu subestimați nici modernizarea acestuia. Cu toate acestea, dacă sunteți de acord cu privire la tot ceea ce este esențial în îmbunătățirea interiorului cu partenerul dumneavoastră, sunteți câștigător. Numai în acest fel odihna dumneavoastră de noapte va fi revigorată din toate punctele de vedere. Masa de toaletă pentru doamne, pe un covor frumos, nu poate lipsi deasemenea,

Ați decis să modernizați mobilierul din dormitor, din care nu poate lipsi nici comoda, și să-i dați un aspect nou? Sfătuiți alți cititori unde ați fost inspirați și cum să înfrumusețați cel mai bine dormitorul.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI