Living elegant și practic? Inspirați-vă!

Camera de zi poate fi considerată o cameră comună, deoarece aici se întâlnesc toți membrii familiei. Pe lângă aceasta, musafirii sunt primiți tot în camera de zi, deci acest spațiu ar trebui să fie reprezentativ, dar mai ales ar trebui să fie confortabilă pentru noi. Cum să amenajăm un living elegant și practic în același timp?

Cuprins

Piese potrivite de mobilier

Mobilier living modern

Camera living de stil

Accesorii recomandate

Mobilier camera de zi Talitha

La setul living adăugați o comodă

O alegere frecventă la amenajarea camerei de zi este un set living. În principiu, este o soluție logică deoarece seturile sunt formate din mai multe corpuri de mobilier dintr-o gamă de modele potrivinduse perfect în acest caz. În general un astfel de set conține o masă TV, dulapuri, polițe și altele, astfel încât să fie loc suficient pentru telecomenzile de la TV, DVD, cărți, reviste, probabil și pentru decorațiile sau accesoriile dvs. preferate.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare sau vi se pare că lipsește ceva în living, soluția este o comodă. Desigur, ar trebui să fie același model ca și setul living. Comodele pentru camera de zi au polițe sau uși din sticlă, astfel încât să le puteți folosi ca și poliță sau dulap. Întregul mobilier din camera de zi se va potrivi perfect, iar dumneavoastră veți avea suficient spațiu atât pentru lucrurile necesare cât și pentru cele mai puțin necesare.

Camera de zi Salford 2

Cameră de zi modernă

Dacă doriți o comodă și un set living modern, simplu și stilat, cu siguranță Salford vă va îndeplini așteptările. Acest producător este pe piață din 1991 și experiențele bogate în industria mobilei sunt reflectate prin calitate și design. Setul living și comoda sunt fabricate din lemn laminat de calitate și sunt disponibile în mai multe versiuni color. Acest set living conține dulap suspendat, o poliță, un dulap și o masă TV. Seria Salford vă oferă, pe lângă acest set și o comodă practică.

Camera de zi Salford 1

Camera de zi va fi stilată și cu setul Talitha. Peretele viu este format din 4 piese – masă TV, polițe, dulap și dulap suspendat. Și în acest caz, aveți posibilitatea să vă cumpărați și o comodă Talitha. Acest mobilier este fabricat din lemn laminat, ușile sunt din plăci MDF, vitrinele sticlate.  Mobilierul are margini ABS, care sunt rezistente la uzura mecanică, sunt ferme, au culoare stabilă și rezistente la umiditate. Gama de modele Talitha este disponibilă în mai multe modele.

Mobilier camera de zi Solo I 2

Sfaturi pentru o cameră de zi stilată

Dacă doriți ca un living elegant și practic să aibă un aer proaspăt, curat și modern, alegeți mobilierul în nuanțe deschise. Este recomandat să folosiți culori neutre și pentru pereți, iar accesoriile să fie în nuanțe asemănătoare mobilierului. Moblierul Talitha și Salfords în designul lemnului, în combinație cu o culoare de crem deschis, sunt alegerea perfectă pentru o cameră de zi modernă.

Mobilier camera de zi Salford 1

Este importantă și iluminarea, de aceea ar trebui să vă uitaţi cu atenţie la luminile principale, care vor scoate în evidență exact ceea ce trebuie. Le puteți direcționa spre tablourile de pe perete, poze sau vitrine. Se pot folosi și barele LED, care se pot fixa pe moblier sau pe polița din vitrină. Astfel, o îmbunătățire minoră va oferi mobilierului dvs. defapt livingului vostru, un design modern.

Mobilier camera de zi Beverley I

Accesorii recomandate

  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.
  • Birou Mobilier pentru birou, mese PC, comode, scaune, canapele si multe alte pentru confortul necesar.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI