Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.
Livrare gratuită peste 1 000 lei
45 254 buc de mobilă în stoc
Returnarea produselor până în 60 de zile

Șezutul îm fața calculatorului afectează în mod semnificativ starea coloanei vertebrale. Un scaun de birou ales corespunzător va contribui atât la o postură corectă precum și la reducerea durerilor de spate, deasemenea și la creșterea eficienței. Un scaun de birou de înaltă calitate trebuie să îndeplinească o gamă largă de cerințe. Este necesar să aibă un șezut confortabil, cadru de înaltă calitate cu cinci brațe și o bază cu roți adecvate. În plus deasemenea cotiere reglabile, suport lombar și spătar anatomic. Un astfel de scaun va oferi garanția șezutului dinamic, adică vei schimba des poziția corpului și nu vei încorda doar un singur grup de mușchi.

Atunci când proiectați un interior precum un birou, este extrem de important să nu uitați de lucrurile mărunte, care pot face diferența designului. De la alegerea culorii peretilor, până la alegerea mobilierului, amenajarea acestora și decorațiunile utilizate. Cu toate acestea, rolul cheie îl joacă setul de mobilier de birou adaptat corespunzător nevoilor utilizatorilor. Acesta ar trebui să asigure ergonomia și confortul muncii, crescând astfel eficiența și starea de spirit pozitivă.

Copii, studenți și adulți - cu toții lucrăm utilizăm în ziua de astăzi calculatoarele. Iar acolo unde este ordine, munca merge bine. Fie că sunteți în căutarea unei mese de scris pentru camera unui copil, living sau biroul de acasă, astăzi puteți găsi cu ușurință o piesă de design practică și în același timp originală.

Cea mai importantă parte a scaunului de birou este structura în sine, care include și un piston pentru reglarea înălțimii. Fotolile mai rezistente au această structură de bază din metal. Recomandăm astfel de scaune persoanelor mai puternice cu greutate de peste 150 kg. Fotoliile cu o capacitate maximă mai mică au o parte inferioară din plastic.

Dacă doriți să preveniți zgârierea podelei de roți, recomandăm achiziția unui scaun cu roți din cauciuc sau protecție podea din silicon.

Șezutul corect este foarte important ca și prevenție, astfel încât să nu întâmpini probleme de sănătate neplăcute. Dacă te doare gâtul, te ustură spatele sau picioarele te furnică, ceva nu este în regulă. Spatele trebuie să fie în contact constant cu spătarul, care exercită o presiune continuă. Scaunul ar trebui să fie cu șezut mai dur, rotunjit și cu formă anatomică. Husa este ușor de întreținut și rezistentă la abraziune. Ai la alegere dintre material textil, piele/piele ecologică sau textil, care asigură o ventilație excelentă. Tapițeria este cea mai populară, mai ales în companiile mari. Este mai caldă decât plasa și oferă o durată lungă de viață. De asemenea oferă la laegere dintre mai multe culori și decoruri. Structura scaunului în sine este de obicei din plastic (în acest caz, scaunul este mai ușor, dar și mai puțin durabil și cu o capacitate maximă mai mică), sau are o structură metalică (scaunul este mai rezistent, mai stabil, cu o capacitate de maximă mai mare, dar este și mai greu).

Scaun de birou sau fotoliu de birou? Diferența este în construcția acestora. Scaunele au de obicei mai multe posibilități de ajustare. Sunt mai ușoare și au o aerisire mai bună. Fotoliile tind să fie mai masive, au o parte de susținere mai largă și mai masivă și sunt mai confortabile la prima vedere. Deoarece au mai puține opțiuni de ajustare, depinde într-adevăr dacă designul scaunului se potrivește cu silueta ta.

Un set de mobilier, datorită căruia puteți amenaja orice spațiu gol sau puteți schimba vechiul mobilier de birou cu un nou mobilier de birou. La achiziția unui set de mobilier de birou, este important să aveți deja idea designului a mobilierului de birou sau camera de lucru. la laegere sunt seturi destinate interioarelor mici sau locurilor de muncă pentru o singură persoană, precum și seturi de mobilier ideale pentru amenajarea unui spațiu pentru mai multe persoane. Aici este importantă menținerea spațiilor de comunicare confortabile precum și funcționalitatea interiorului și a mobilării acestuia.

Setul mobilierului de birou conține anumite elemente necesare pentru munca de zi cu zi. În cele mai multe cazuri, este partea de scris sub forma unui birou și a unui container precum și a unei piese de dulap. Containerul este adesea echipat cu roți, poate fi plasat sub birou sau lângă acesta. Partea dulapului a setului de mobilier pentru birou include în principal dulapuri, rafturi și polițe. Înălțimea raftului este ideală pentru plasarea dosarelor cu documente importante care nu pot lipsi din nici un birou. Dacă spațiul de depozitare oferit nu este suficient puteți alege separat, piese individuale de mobilier de birou. Astfel puteți amenaja biroul complet conform propriilor idei, însă va dura desigur timp precum și bani.

Toate piesele de mobilier își au scopul lor la birou. Nu neglijați aspectul mediului în care lucrați. Recomandăm ca acesta să fie transformat într-un loc elegant și confortabil, care va aduce plăcere zilnică.

Înainte de alegerea mesei, este important să răspundem la 3 întrebări cheie :

Cine va sta la masă? O masă mai mică va fi suficientă pentru un utilizator mai tânăr, în timp ce un blat mai mare va fi util pentru un student. Cu cât masa va fi folosită mai mult, cu atât blatul ar trebui să fie mai mare, completat de spațiu de depozitare. În oferta noastră puteți alege dintre - mese cu dulap pe dreapta, cu dulap pe stânga sau cu dulapuri pe laterale.


Cât spațiu aveți pentru masă? Dimensiunile și designul ales vor depinde de spațiul alocat pentru masă. Dacă aveți un spațiu mai restrâns, un birou de colț va fi alegerea potrivită. 

Ce se află în jurul mesei? Alegeți decorul și materialul mesei care se potrivi cu designul camerei. Finisajele populare ale lemnului conțin: stejar, stejar sonoma, fag și cireș mai închis, desigur culoarea albă nu poate lipsi.

Alegerea mesei depinde atât de mărimea camerei precum și de cantitatea echipamentelor care vor fi plasate pe aceasta. Dacă veți folosi doar un laptop, cel mai probabil nu veți avea nevoie de un birou spațios. Pe de altă parte, pentru un computer desktop, alegeți biroul care are o serie de caracteristici și accesorii suplimentare, cum ar fi un suport ridicat pentru monitor, rafturi glisante pentru tastatură și mouse și un spațiu pentru computer - cu ventilație bună, precum și o prize de cabluri.

Dimensiunile minime ale blatului sunt de 120 x 80 cm. Indiferent dacă petreceți puțin timp la birou sau 8 ore pe zi, înălțimea potrivită este esențială. șezutul la masă nu este o poziție naturală pentru corpul uman. Ideală este înălțimea de 70-80 cm. Necesitatea de a observa decalajul dintre șezutul scaunului și partea superioară a blatului de lucru ar trebui să fie în intervalul 22 până la 31 cm. Nu uitați că monitorul sau laptopul trebuie să fie la cel puțin 60 cm distanță de ochi.

Scaunul de birou poate fi și elementul dominant al întregului birou, astfel puteți experimenta cu versiunile color ale acestuia. Anumite combinații de culori pot crea un design unic și pot însufleți întregul birou. Variațiile de design în două tonuri ale scaunelor sunt utilizate în principal la scaunele de gaming. Copii și adolescenții adoră aceste scaune, acestea sunt în ofertă și în culori pastelate care creează o atmosferă plăcută în cameră.

Fotoliile din material textil sunt o alternativă mai ieftină față de cele care necesită multa îngrijire în timpul anului. Fotoliile exclusive din piele sau piele ecologică sunt de o calitate superioară și au deasemenea un desigh mai elegant. Recomandăm să fie asortate cu o masă de lucru din lemn masiv dar și cu restul mobilierului din birou. Dezavantajul unei huse din piele este că vei transpira mai mult pe aceasta în lunile de vară. Fotoliile de design fabricate din lemn sau plastic pot oferi confort mai scăzut însă vor oferi designul potrivit interiorului. Astfel de fotolii sunt potrivite deasemenea pentru camera de zi sau camera copiilor.

În cazul în care aveți un buget limitat și căutați în primul rând produse ieftine, în oferta noastră veți găsi deasemenea multe piese de mobilier la prețuri foarte accesibile cu accesorii interesante. Multe dintre acestea sunt la promoții de vânzare stoc sau reduceri atractive. În cazul în care nu vă deranjează mobilierul cu mici deteriorări estetice, dar funcțional, vizitați categoria Resigilate.

Alegerea scaunului de birou depinde desigur și de numărul de ore pe petrecute la birou.

Mai puțin de 8 ore – dacă nu petreci toată ziua de lucru pe scaun, sau dacă cauți o piesă de design pentru interiorul tău, aspectul și materialul husei vor fi un criteriu mai important pentru tine.

8 ore - dacă scaunul este destinat unui timp clasic de lucru de 8 ore, alege scaune de birou cu caracteristici ergonomice adecvate. Recomandăm scaune birou cu cotiere pentru a ușura mâinile și coloana vertebrală. Înălțimea reglabilă și un spătar flexibil sunt de asemenea importante. Evită scaunele care nu oferă niciun sprijin pentru spate.

Peste 8 ore - dacă scaunul servește altui scop decât muncii, de ex. jocul pe calculator merită investiția în scaun de calitate. Alege modelul care ti se potriveste cel mai bine sub toate aspectele mentionate mai sus, si astfel previi suprasolicitarea coloanei vertebrale. Recomandăm modelele cu tetieră.

Dacă este posibil, alegeți o masă mai mare, pentru a oferi spațiu suficient pentru toate accesoriile necesare atât în prezent precum și pe viitor.

Amplasarea biroului poate avea un impact mare atât asupra performanței cât și asupra sănătății voastre. Dacă orientați masa spre fereastră, astfel încât să aveți o priveliște în timp ce lucrați, nu este o soluție complet ideală. Puteți fi distras de evenimente externe fără să fiți pe deplin conștient de aceastea. Așezând spatele la fereastră, la rândul său, monitorul iradiază, ceea ce îți poate îngreuna vederea. Dacă veți fi cu spatele la ușă, după un timp s-ar putea să fiți deranjat de un sentiment subconștient de nesiguranță, când nu știți ce se întâmplă în spatele tău. Cea mai bună soluție este să plasați masa pe diagonală față de ușă. În modul ideal, în spatele vostru este un perete suficient de îndepărtat, fără fereastră, astfel încât să aveți un vizual asupra întregii camere. Astfel veți avea sentimentul de siguranță și puteți lucra în liniște.

Amenajați locul de muncă de la zero? Poate veți avea nevoie și de un scaun de birou ergonomic, fotoliu de birou de design sau o lampă de masă care va sublinia designul general al mesei. De asemenea, nu uitați de spațiul de depozitare, fie prin achiziția unor rafturi, containere sau dulapuri cu roți, polițe deasupra mesei sau diverse dulapuri mai mici.

Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro