Mobilier camera de zi Salford 1

-32%
Versiunea din imagine: Prun + Crem
Faceți-vă camera de zi confortabilă și modernă cu mobilierul de perete din gama Salford. Vă va oferi tot ce are nevoie o cameră de zi potrivită. În set există o masă TV frumoasă c... Toată descrierea »
2 469 lei Economisiți 800 lei (32%) 1 669 lei cu TVA
Versiunea color:
Prun + Crem
Prun + Crem
2 469 lei 1 669 lei
buc
Până la 2-6 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
606132
Versiunea din imagine:
Prun + Crem
Înălțime:
- cm
Lățime:
- cm
Adâncime:
- cm
Greutate:
- kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Faceți-vă camera de zi confortabilă și modernă cu mobilierul de perete din gama Salford. Vă va oferi tot ce are nevoie o cameră de zi potrivită. În set există o masă TV frumoasă care are două rafturi deschise pentru un set top box, un DVD player sau o consolă de jocuri în mijloc și două dulapuri unde puteți stoca o colecție de CD-uri sau filme preferate. Dulapul suspendat, de perete, vă va oferi un loc unde vă puteți bucura de decorațiile preferate sau de obiectele din porțelan. Pe raftul simplu puteți plasa colecția de cărți preferate sau fotografii. Raftul practic poate fi ușor transformat într-o bibliotecă. Datorită mobilierului living din gama Salford, camera de zi va deveni un loc în care veți petrece timpul cu bucurie.
Dimensiuni segmenți (î. l. a.):
Dulap de haine: 203 x 90 x 55 cm
Vitrină suspendată: 111 x 90 x 35 cm
Raft: 41 x 110 x 24 cm
Comodă TV/ dulap: 39 x 200 x 45 cm
Aprecierile produsului:
80%
1x
1x
Au apreciat 2 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro