Aplicații proiectare interior. Gratuite!

Aplicații proiectare interior gratuie. Doriți să îmbunătățiți interiorul casei dvs., sau vă așteaptă renovarea și doriți să schimbați  semnificativ apartamentul? Cu ajutorul potrivit vă descurcați chiar și fără un designer de interior. Aceste aplicații pentru Android și iOS sunt complet gratuite și foarte utile în decorarea interiorului.

Aplicații proiectare interior – Houzz Interior Design Ideas

Una dintre interesantele aplicații proiectare interior Houzz a câștigat în anul 2016 premiul Google Play Awards și a fost desemnată cea mai bună aplicație a anului. Houzz are o bază de date cu câteva milioane de imagini din care vă puteți inspira. Aici găsiți idei pentru toate camerele, de la baie la bucătărie până la camera de zi. Dacă nu vă puteți imagina, cum ar arăta concret un tip de mobilier în casa dvs., puteți încerca. Ajunge să selectați un produs din oferta catalogului și cu ajutorul camerei foto îl plasați virtual în cameră. Produsul din catalog se poate achiziționa dar numai în Statele Unite ale Americii.

Aplicații proiectare interior – ColorSnap de la Sherwin-Williams

Doriţi să vopsiți, vă place o culoare anume și nu vă puteți imagina cum ar putea arăta pe peretele din casa dvs.? Obțineți o idee reală cu ajutorul aplicației ColorSnap de la compania Sherwin-Williams. Această aplicație inteligentă este capabilă să „scoată” toate culorile din imagine și să le introducă în paleta de culori Sherwin-Williams. Apoi veți putea aplica practic culoarea selectată în camera virtual dorită pentru a ști cum se va potrivi această nuanţă în camera de zi, bucătărie sau hol.

MagicPlan

Aplicația practică MagicPlan vă permite să creați planuri de cameră cu ajutorul aparatului foto, asmartphonului sau tabletei dvs. După ce camera este scanată, aplicația va crea un plan în care puteți introduce poziția ușilor, a aparatelor și așa mai departe. Cu toate acestea, puteți specifica și înălțimea camerei și poziția obstacolelor precum ar fi ferestrele. În cameră puteți introduce mobilier, echipament nou. Astfel veți vedea cum se va potrivii în camera dvs. fără a fi necesar să măsurați sau să mutați mobila. Puteți apoi să salvați propunerea în PDF, JPEG, PNG, DXF, etc. și să o trimiteți pe mail.

Unde puteți obține o nouă inspirație

Dacă plănuiți o renovare sau aveți nevoie de o schimbare majoră în interior, vă puteți inspira și la expozițiile și târgurile de mobilă din Slovacia sau din străinătate. Cele mai cunoscute expoziții de mobilă din Slovacia se desfășoară în fiecare an la Nitra și Bratislava, dar dacă doriți să vizitați un eveniment cu dimensiuni europene, atunci va trebuii să vizitați vecinii din Polonia. În martie, în orașul Poznan are loc una dintre cele mai mari expoziții europene de mobilă, la care participă producători de mobilă din Polonia, dar și din Germania, Slovacia și Republica Cehă. Vă puteți inspira și din reviste și site-uri web axate pe locuințe . Puteți găsi aici nu numai sfaturi, dar și modificări interioare și reconstrucțiile realizate.

Aplicații utile pentru fiecare cameră, fie că este vorba de canapeaua din living, patul din dormitor, dulapul din hol sau birou, precum și orice altă cameră.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI