Dulap de haine: Organizare ca la carte

În fiecare gospodărie ordonată nu poate lipsi un dulap de haine potrivit. Acesta este utilizat de toți dintre noi pentru a depozita toate cele necesare. Dulapul cu rafturi oferă spațiu pentru depozitarea hainelor, încălțămintei sau a altor accesorii, fără de care nu se poate lipsi nici o gospodărie. La alegerea dulapului de haine este important să alegeți modelul potrivit, conform unor reguli raționale, altfel putem obține o piesă de mobilier care va fi de prisos.

Dulap de haine: Dimensiunile potrivite

Soluții pentru spații mai mici și mai mari

Siguranța copiilor

Vă poate interesa

Dulap de haine: alegerea dimensiunilor

În primul rând măsurați spațiul în care veți plasa dulapul de haine. Dimensiunile importante sunt atât înălțimea precum și adâncimea dulapului. Adâncimea ideală a unui dulap este de 50 – 70 cm. Dulapurile cu combinația de rafturi și bară pentru umerașe sunt potrivite pentru depozitarea hainelor utilizate zilnic, însă pentru hainele de sezon sau rochii de bal eventual paltoane este potrivit un dulap de haine mai larg, cu înălțime de cel puțin 150cm. Dulapurile de haine cu oglindă oferă suficient spațiu de depozitare în interior, precum și spațiu mărit optic în interior. Dulapurile elegante cu uși culisante ușurează deschiderea și închiderea acestora.

Dacă doriți depozitarea mai multor tipuri de haine sau accesorii diferite, dulapul de haine cu sertare și rafturi va fi alegerea cea mai potrivită. În ofertă puteți găsi diverse organizatoare a spațiului interior al dulapului, mulțumită cărora veți obține ordinea dorită.

Dulap de haine Regnar S3D

Soluții pentru spații mai mici sau mai mari

Spațiile largi pot evoca micșorare optică, prin utilizarea nuanțelor color închise și spațiile mici, pentru a mări optic spațiul, necesită dulapuri de haine pe nuanță deschisă (alb, crem, lemn deschis). Persoanele mai tinere preferă dulapuri ieftine în camera copiilor, care pot fi fabricate și din pal. Avantajul acestora este că necesită îngrijire minimă și sunt disponibile pe multe nuanțe color. Îngrijirea acestu tip de dulapuri este foarte simplă: doar ștergeți praful cu o cârpă umedă.

Dulap de haine: Siguranța copiilor

Nu uitați că dulapurile pentru copii nu ar trebui să conțină margini ascuțite pentru a evita accidente nedorite. Într-un dormitor tradițional recomandăm dulapuri de haine din lemn masiv, care oferă un stil unic și modele originale din lemn. Fie că alegeți un dulap înalt, până la tavan sau o piesă mai mică elegantă, lemnul masiv este una dintre alegerile cele mai bune. Dulapul de haine din lemn natural va rezista ani întregi datorită calității de fabricație și a materialului utilizat.

Dulapul de haine cu dimenisuni tradiționale nu se va potrivi în spații mai mici. Colțurile camerei sunt practic utilizate? Dulapurile de colț pot umple foarte practic o cameră mai mică, oferindui spațiu suficient de depozitare într-un spațiu restrâns. Rafturile de perete pot fi deasemenea un ajutor practic pentru depozitarea accesorilor preferate.

Vă poate interesa

  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI