Scaun și birou pentru școlari

Poziția de ședere a copiilor este importantă pentru sănătatea acestora. Din acest motiv alegeți un scaun si birou pentru școlari astfel încât șederea să fie o plăcere și deasemenea să aibe efecte negative asupra coloanei vertebrale.

Ce veți afla?

Ergonomia pe primul loc

Mobilier pentru vârste diferite

Poziția potrivită de ședere?

Accesorii potrivite pentru camera copiilor

Începerea școlii este o etapă importantă în viața copiluluii, astfel este necesară o pregătire adecvată și din partea voastră pentru acest lucru. Baza este amenajarea camerei copiilor în așa fel încât acest scaun și birou pentru școlari se ofere confort dar deasemenea să aibă suficient spațiu pentru studiu, teme de acasă, dar și pentru odihnă și distracție. În continuare prezentăm câteva sfaturi practice în alegerea unui scaun și mese potrivite pentru școlar.

Camera copii Daron IV 23 DSW D4 (Stejar sonoma + alb)

Majoritatea copiilor așteaptă cu nerăbdare prima zi de școală, cu ghiozdanul pe spate câteva zile sau chiar săptămâni în avans. Puțin mai problematic este pentru părinți, care trebuie să asigure toate cele necesare pentru ca viitorul inginer sau doctor să aibă un spațiu plăcut și eficient de lucru. Conform experțiilor este important ca în fiecare cameră de copii să fie spațiu pentru scrierea temelor sau studiu. Astfel este important să alegeți un scaun ergonomic de calitate precum și o masă de scris sau masă PC.

Ergonomia scaunului pentru școlari pe primul loc

Un scaun de înaltă calitate este un scaun ergonomic, adică unul care se adaptează corpului, oferă copilului confortul necesar și, de asemenea, posibilitatea așa-zisului șezut activ. Acest șezut înseamnă mișcare ocazională a corpului, a capului sau a mâinilor. Șezutul activ are un efect benefic asupra reducerii sarcinii asupra mușchilor spatelui, îmbunătățind circulația sângelui si astfel reducând oboseala.
Desigur, cele mai recomandate sunt exerciții simple de exersare după o perioadă mai îndelungată de ședere pentru a activa mușchii.

Scaun pentru copii Storm

Biroul sau masa PC aleasă joacă deasemenea un rol important în colțul de lucru al copiilor. Înălțimea mesei nu poate fi nici prea joasă dar nici prea înaltă. Ideale sunt mesele cu înălțime reglabilă, cu mai multe sertare și compartimente pentru accesoriile și jucăriile copilului.

Masă PC Viva (Stejar sonoma + alb)

Mobilier pentru vârste diferite

Una dintre noutățile din lumea mobilierului este așa-numitul mobilier în creștere. Este proiectat și fabricat în așa fel încât să se poată adapta nevoilor copiilor în timp îndelungat. Scaunul poate fi schimbat în funcție de înălțimea copilului. Schimbarea va fi necesară din cauza înălțimii și adâncimii șezutului, înălțimii spătarului, precum și rigiditatea scaunului, reglarea tetierei, suporturilor pentru mâini și a spătarului.

La o masă de creștere va fi nevoie de reglarea înălțimii blatului de lucru și poziția acesteia. Pentru un confort mai ridicat la lucrul cu calculatorul sunt la alegere blaturi de lucru ergonomice. Nu putem uita deasemenea despre accesorii importante precum cuier pentru ghiozdan, sertare pentru caiete și cărți sau un liniar integrat în masă. Copilul va petrece mult timp la masa PC astfel este important să aibă condiții potrivite, pentru a nu suferii de dureri de cap, de spate sau picioare.

Care este poziția potrivită de ședere?

  • tălpile picioarelor se sprijină liber de podea
  • gambele și copasele formează unghi de aproximativ 90°
  • brațele la unghi de 90° față de mâinile plasate liber pe masă
  • spate constant susținut de spătar
  • mișcarea ocazională pe scaun oferă beneficii

Accesorii pentru camere copii

  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.

Din blogul nostru:

Patul potrivit pentru școlar? Care este alegerea corectă?

Colț de studiu eficient și într-o cameră mică!

Camera pentru elevi! Amenajați practic!

Camera fetei. Amenajare practică!

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI