Masa de toaletă ideală pentru fiecare doamnă!

Masa de toaletă ideală? Fiecare doamnă își dorește sa fie frumoasă. Aplicarea machiajului în baie deasupra chiuvetei sau ghemuit în fața unei oglinzi de frumusețe mici este atât de lipsit de simpatie! De ce să nu fii perfect elegantă ca Madame du Pompadour? Masa de toaletă va ridica procedurile de înfrumusețare la nivelul următor.

Dulap misterios din lemn

Masa în centrul acțiunii

Hitul filmelor din Hollywood

Regină cu masa de toaletă

Spațiul de depozitare este important

Foto: © istockphoto.com

Fiecare dintre noi își dorește să fie frumoasă, să își pună în valoare punctele forte și să suprime imperfecțiunile. Din moment ce uneori dedicăm destul de mult timp ajustării aspectului nostru, masa de toaletă ar trebui să fie într-adevăr un „must have” pentru noi. Adaugă eleganță și strălucire mesei tale de toaletă de zi cu zi și bucură-te că ești o femeie frumoasă și excepțională! Bucurați-vă de o toaletă elegantă, ca Madame du Pompadour

Foto: © istockphoto.com

Dulap misterios din lemn – masa de toaletă ideală?

Știți că istoria de mese de toalete datează de foarte mult timp? Predecesorii săi, care au luat forma unor cutii de lemn mai mici, au fost găsiți în mormintele din Egiptul antic. Erau pline de parfumuri, vopsele de față, unguente și oglinzi.

Foto: © istockphoto.com

Forma actuală de toalete a început să prindă contur în secolul al 17-lea datorită unei cutii de lemn așezate pe o masă și completate de un scaun. Popularitatea lor a început să crească în secolul al 18-lea, deoarece au oferit proprietarilor lor un fel de prestigiu social.

Foto: © istockphoto.com

Masă de toaletă ideală în centrul acțiunii

Amanta regelui Ludovic al XV-lea al Franței, Madame du Pompadour, a făcut celebră această piesă de mobilier neobișnuită în timpul ei. În diverse picturi, ea este reprezentată chiar în spatele mesei de toaletă. A servit-o pentru proceduri de înfrumusețare pe termen lung, în timpul cărora a primit chiar și vizite. Astfel, masa de toaletă a îndeplinit și o funcție socială. Nici Maria Antoaneta, regina Franței și soția regelui Ludovic al XVI-lea, nu a renunțat la toaleta sa.

Foto: © istockphoto.com

Hitul filmelor din hollywood

Mesele de toaletă în dormitoare au devenit destul de frecvente în secolul al 19-lea. În Europa, ele au fost produse și decorate abundent sau sculptate complicat, în America designul lor a fost mai simplu. Filmele de la Hollywood din anii ’20 și ’30 ai secolului trecut le-au popularizat în scene în care femme fatale a creat machiaj dramatic stând în dormitor la masa ei de toaletă. Interesant este că aceste mese au fost făcute și pentru bărbați. Le serveau doar pentru bărbierit, așa că erau fără taburete și cu o oglindă înaltă.

Foto: © istockphoto.com

Regină în fiecare zi cu masa de toaletă ideală

În zilele noastre, mesele de toaletă devin din nou un hit de modă. De ce nu – sunt incredibil de frumoase și practice! Acestea vor servi la îngrijirea pielii cum ar fi machiaj, crearea de coafuri și vor depozita cu atenție ajutoarele de machiaj, cosmetice, bijuterii și alte accesorii. Toaletele sunt disponibile pe piață într-o varietate de dimensiuni, culori și stiluri, astfel încât fiecare femeie poate avea acasă exact ceea ce dorește inima ei.

Foto: © istockphoto.com

Știi cum să-ți alegi masa de toaletă perfectă? Este important să se determine mai întâi stilul său, care ar trebui să fie în armonie cu mobilierul general al dormitorului sau interiorului. De asemenea, puteți plasa măsuța în camera de zi,hol sau vestibul. Marele avantaj este că acestea sunt produse într-o mare varietate de dimensiuni, prin urmare, chiar și lipsa de spațiu în apartament poate să nu reprezinte o problemă.

Foto: © istockphoto.com

Pentru unele modele de mese, există, de asemenea, un taburete potrivit în preț, pentru celelalte orice taburet sau scaun mic va servi. Acordați o atenție deosebită înălțimii sale, astfel încât atunci când stați să aveți acces confortabil la machiaj și accesorii pe masă, precum și la oglindă.

Foto: © istockphoto.com

Spațiul de depozitare este important

Atunci când alegeți asistentul de înfrumusețare, acordați atenție și spațiului de depozitare – dulapurilor, rafturilor și sertarelor. Ele sunt importante pentru că vă vor ajuta să păstrați toate lucrurile mici în singur loc și frumos organizate.

Foto: © istockphoto.com

Nu uitați nici de oglindă. Dacă nu face parte din masă, alegeți una care se va potrivi plăcut cu toaleta și, în același timp, va fi suficient de mare. Puteți să o atârnați pe perete sau să o puneți direct pe masă – important este să vă puteți vedea bine în ea, în mod ideal, cel puțin de pe umeri. Veți aprecia în special spațiul din oglindă atunci când faceți coafuri.

Foto: © istockphoto.com

Cum vă plac mesele de toaletă? Aveți acasă masa de toaletă ideală? Ce stil ați preferați? Spuneți-ne despre asta în comentariu!

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI