Măsuțe living extensibile – trenduri actuale

Măsuță living extensibilă

Spațiu insuficient în living?

Din ce se fabrică măsuțele living?

Măsuțe living extensibile

Măsuțe living extensibile – joacă un rol importan? Cu siguranță da. Una dintre principalele avantaje ale măsuțelor pentru living este că nu va trebui să vă mai întindeți după cana de cafea, paharul cu apă. Măsuțele sunt potrivite și pentru telecomandă, care va fi mereu la locul ei.

sursă zondo.ro

Forma și dimensiunea blatului ar trebui să fie alese în funcție de spațiul disponibil și de spațiul de depozitare necesar. Înălțimea mesei trebuie reglată în funcție de adâncimea și de înclinarea canapelei sau fotoliului. Dacă aveți un fotoliu sau canapea cu șezut moale și adânc este potrivită o înălțime mai mare a mesei, de aproximativ 45 de centimetri.

sursă zondo.ro

Măsuțe living extensibile pentru un spațiu mic în living!

Pentru spații mici, se recomandă mese living extensibile, stivuibile sau cu picioare reglabile pe înălțime, cu roți sau cu alte spații de depozitare. De asemenea, o soluție practică este de a folosi mai multe mese mai mici decât una mare, deoarece acestea se pot muta mai ușor.

Materiale utilizate

Materialele din care sunt fabricate măsuțele pentru living sunt diferite, prețul acestora variază deasemenea. Lemn masiv, laminat, MDF, metal și sticlă sau o combinația acestora oferă posiblități pentru fiecare. Combinați stilul și culoarea mesei cu restul pieselor de mobilier din camera de zi.

Măsuțe living extensibile

sursă archiproducts.com/

Pentru cei care lucrează din confortul de acasă și canapeaua este biroul lor, există măsuțe de depozitare care se pot transforma într-o stație de lucru printr-o simplă mișcare. Aceasta va fi mai confortabilă deoarece blatul poate fi ridicat la o înălțime mai mare, astfel încât laptopul să stea la îndemână și nu va mai fi nevoie să îl țineți pe genunchi.

sursă wayfair.com

Recomandăm și achiziția unor accesorii care pot fi utile.

  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.

Din blogul nostru

Măsuțe de cafea extensibile pentru living

Sufrageria ideală pentru un apartament mic

Wellness acasă cu aromaterapie

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI