Măsuțe de cafea extensibile pentru living!

Înălțimea este importantă

Mese cafea pentru spații mici

Material fabricație

Măsuțe de cafea extensibile pentru living!? O măsuță de cafea și o măsuță de conferință sunt unul și același lucru. Cu toate acestea, denumirea de măsuță de conferință este înșelătoare și nu ar trebui să fie folosită. Asta dacă nu cumva chiar țineți conferințe în sufrageria dvs. Termenul de măsuță de cafea este mult mai precis și reflectă scopul real de utilizare.

Cu o măsuță de cafea, nu va trebui să vă ocupați de locul unde veți plasa cana de cafea, astfel încât să nu trebuiască să vă întindeți dupa aceasta. Este potrivită pentru un bol de chipsuri sau de biscuiți și telecomanda va fi mereu la locul lui. Asta, dacă toți cei din gospodărie își fac obiceiul de a o pune pe măsuța de cafea.

Înălțimea șezutului este importantă

Alege o măsuță de cafea pentru living bazându-te în principal pe înălțimea șezutului. Zona de depozitare ar trebui să fie la înălțimea genunchilor atunci când ești așezat sau la înălțimea zonei de ședere. Astfel, este mai ușor de servit gustări și băuturi. Înălțimea obișnuită este între 35 și 45 de centimetri. Alegeți forma și dimensiunea blatului în funcție de spațiul disponibil și de spațiul de depozitare necesar.

Reglați înălțimea mesei în funcție de adâncimea și de înclinarea canapelei sau fotoliului. Pentru un șezut moale și adânc, cu o înclinare confortabilă, este potrivită o înălțime mai mare a mesei, de aproximativ 45 de centimetri. Dacă ședeți în poziție verticală pe canapea, vă puteți permite o masă mai joasă.

Veți găsi, de asemenea, mese laterale foarte joase în magazinele inspirate de minimalismul japonez. Unele dintre ele se așează chiar direct pe podea. Totuși, acestea nu sunt potrivite pentru o canapea, deoarece trebuie așezate pe perne.

Mese cafea pentru spații mici?

Unele tipuri de măsuțe de cafea sunt extensbiile, astfel tipul de masă de cafea extensibilă oferă mai mult spațiu de depozitare atunci când se adună mai multe persoane la aceasta. Altele rezolvă problema lipsei de spațiu prin faptul că sunt stivuibile. Acestea au mai multe măsuțe înghesuite într-una singură cu posiblitatea de a le împărți atunci când este nevoie. Mesele pot avea picioare reglabile în înălțime sau roți pentru a facilita manipularea. Alte mese au rafturi încorporate, sertare sau alte spații de depozitare.

O soluție practică este de a folosi de preferință mai multe mese mai mici decât una mare. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt mai ușor de mutat și fiecare poate plasa masa acolo unde are nevoie de ea. Zona de depozitare este mai mică, dar este suficientă.

Îți place să lucrezi din confortul canapelei? Achiziționează o măsuță de depozitare care poate fi transformată într-o stație de lucru printr-o simplă mișcare. Cum? Datorită unor accesorii speciale, suprafața mesei poate fi ridicată la o înălțime mai confortabilă, astfel încât vei avea laptopul la îndemână și nu vei mai fi nevoit să îl ții în echilibru pe genunchi.

Din ce sunt fabricate măsuțele de cafea?

Mesele sunt fabricate din lemn masiv, laminat, MDF, metal și sticlă sau o combinație de materiale. Alegeți măsuțacare se potrivește cu stilul și culorile celorlalte piese de mobilier din sufragerie. Măsuțe de cafea extensibile pentru living.

Mesele din sticlă sunt potrivite pentru apartamentele mici, deoarece sunt „invizibile” din punct de vedere vizual. Cu toate acestea, ele sunt mai scumpe și mai greu de întreținut, deoarece capătă cu ușurință amprente de mâini și de degete. În cazul în care se sparg, nu trebuie să vă faceți griji deoarece se folosește sticlă securizată, care se sparge în bucăți mici și neascuțite în cazul în care ajunge la acest lucru.

Recomandăm și achiziția unor accesorii care pot fi utile.
  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor

Mai multe din blogul nostru

Living elegant și practic? Inspirați-vă!

Măriți optic spațiu din living datorită mobilierului

Curățarea mobilierului tapițat nu este nici o știință

Related posts

Panourile tapițate de perete: Tips and tricks și utilizare

Mobilier multifuncțional – Un ajutor de nădejde pentru viața de zi cu zi

Camera living – ambient cald și primitor