Rame foto originale? 4 sfaturi rapide

Aveți multe amintiri frumoase surprinse în fotografii și ați dori să vă lăudați cu ele? Atunci aveți nevoie de două lucruri – rame foto originale și un loc potrivit, unde va fi la vedere. Noi vă vom sfătui cum să realizați o ramă foto proprie, iar la decizia voastră va rămâne doar locul unde o veţi pune 🙂

Fiți creativi și distrați-vă

Ramă foto origami

Ramă foto din carton pentru 5 fotografii

CD-uri vechi?

Ramă din bețele de îngheţată

Fiți creativi și distrați-vă

O ramă foto originală constă în faptul că trebuie să decideți cum va arăta. Fiecare are idei diferite, dar câteva sfaturi cu siguranță pot ajuta. Chiar dacă imaginația nu are limite, ar trebui să începeți de la dimensiunile pe care le are fotografia din dormitor sau holul pentru care veți realiza rama foto. Puteți creea o ramă pentru o fotografie mare pe material, sau o ramă mare pentru mai multe poze.


Foto: © 2017 Pixabay

Rama foto creată manual este potrivită ca și cadou. În loc de suvenirurile din concedii precum sunt magneții sau cărțile poștale, alegeți cele mai bune fotografii, iar rama o decorați cu scoici, nisip sau desene, care au legătură cu destinația concediului dvs. Cu siguranță, un astfel de cadou original va aduce mai multă bucurie apropiaților dvs. decât un suvenir clasic.

Ramă foto origami

Vă amintiți de origami și plierea hârtiei sub formă de macarale sau flori? Se poate creea o ramă foto și este mult mai ușor decât macaralele amintite. Astfel comoda sau masa TV pot avea un accesoriu frumos și funcțional. Veți avea nevoie doar de foarfecă și 2 coli de hârtie de împachetat cu dimensiunea de 30 x 15 cm (rama va avea dimensiunea de 15 x 15 cm). Bineînțeles, mai târziu puteți încerca și alte dimensiuni.

Avantajul acestei rame este faptul că puteți alege orice model sau motiv, depinde doar de lucrurile pe care le veți găsi în magazin. Puteți realiza și o ramă foto de crăciun sau puteţi alege ceva neutru și potrivit pentru întregul an. Cum să realizați o ramă foto veți afla în următorul video.

Ramă foto din carton pentru 5 fotografii

Dintr-un carton obișnuit se pot creea lucruri incredibile – de exemplu rame foto originale, care vor împodobi camera de zi a dvs. sau camera de lucru. Veți avea nevoie de carton, liniar, cuțit sau foarfecă, lipici lichid pentru hârtie, pensulă, castron, bandă de hârtie, culoare pentru hârtie. Rama foto este formată din 7 bucăți, deci tăiați cartonul cu dimensiunile de:

  • 2 bucăți cu dimensiunile de 7 x 45 cm,
  • 2 bucăți cu dimensiunile de 10 x 25 cm,
  • 1 bucată de 4 x 45 cm,
  • 1 bucată de 4 x 35 cm,
  • 1 bucată de 4 x 22 cm

În continuare, tăiați din carton și ramele. Dimensiunile și forma le puteți personaliza, dar dacă doriți să mergeți conform video-ului, pregățiți-vă 2 cartoane cu dimensiunile de:

  • 15 x 12 cm
  • 17 x 15 cm
  • 12 x 15 cm
  • 12 x 12 cm
  • inimă cu dimensiunea de aproximativ 14 cm.

Procedura exactă de creeare a ramelor foto o găsiți în video.

Folosiți CD-urile vechi

Aveți acasă CD-uri vechi nefolosite și doriți să le folosiți în mod rațional? Creați din ele rame foto unice. Înainte să începeți să lucrați, pregătiți-vă 7 CD-uri, bandă pentru hârtie, liniar, foarfece, pahar, cariocă, lipici, cui pentru agățare. Procedura o veți găsi în video.

Ramă din bețele de îngheţată

Dacă vă place îngheţata pe băţ și accesoriile originale, nu uitați să păstrați bețele din îngheţata consumată. Pentru creearea ramei foto se pot folosi și bețe cumpărate. Pe lângă bețe, veți avea nevoie de vopsea pentru lemn, lipici sau pistol de lipit, creion și foarfece. Puteți creea foarte simplu o ramă pătrată sau dreptunghiulară sau să vă inspirați din următorul video. Accesoriu frumos pentru camera de zi, dormitor sau hol.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI