Colț de studiu eficient și într-o cameră mică!

Când elevii încep să meargă la școală, au nevoie de un colț de studiu eficient unde să învețe și să se pregătească. Elevul din clasa I are desigur nevoi diferite faţă de un elev de liceu sau un student universitar. Dar fiecare are nevoie de propria sa zonă de lucru și de condiții de studiu adecvate, care pot fi create chiar și într-o cameră de copii mică.

Utilizați colțul de studiu eficient cu masa PC de colț

Pat pentru copii cu birou de lucru

Insuficiența de spațiu poate fi rezolvată cu rafturi și polițe

Lumina este importantă

Accesorii pentru camere copii

Utilizați spațiul mesei PC de colț

Masa PC de colț este practică din mai multe motiv pentru un colț de studiu eficient. În primul rând, economisește spațiu și vă permite să utilizați spațiul din colț. În plus, majoritatea acestor mese este echipată și cu spațiu de depozitare, astfel economisiți spațiu care ar fi ocupat de un raft sau un dulap pentru rechizite școlare. Dacă aveți cu adevărat puțin spațiu, alegeți o masă PC cu rafturi și sertare. Pe aceasta puteți plasa calculatorul, manualele și toate rechizitele școlare.

Pat pentru copii cu birou de lucru

O altă soluție de economisire a spațiului este patul pentru copii cu spațiu de depozitare și birou de lucru. Practic, este vorba despre paturi supraetajate, astfel încât în partea inferioară nu se află un alt pat ci o masă și spațiu de depozitare. Această soluție este potrivită atât pentru copii mai mici cât și pentru studenți. Paturile au dimensiunile unui pat simplu clasic, adică 200 x 80 cm. În cazul în care camera copiilor este mică și doriți să creați un spațiu de lucru pentru mai mulți copii, aceasta este soluția ideală. Unele modele au suficient spațiu de depozitare pentru jucării sau îmbrăcăminte.

Insuficiența de spațiu poate fi rezolvată cu rafturi și polițe

Dacă spațiul de depozitare pe masă nu este suficient, puteți utiliza rafturi sau sisteme de polițe de perete. Deasupra mesei atașați pur și simplu rafturile care pot fi utilizate pentru cărți, dar și pentru diverse alte lucruri mici sau decorațiuni. O altă opțiune sunt casetele sau cutiile de depozitare, care pot fi plasate sub masă, în cazul în care este spațiu suficient sub aceasta.

Pentru un colt de studiu eficient este necesar deasemenea un scaun de birou de calitate. Postura corectă și confortul în timpul șezutului sunt deosebit de importante mai ales la copii. Ideale sunt așa-numitele scaune în creștere sau scaune reglabile în înălțime. Pentru copiii mai mari și studenți sunt potrivite și fotolii de birou sau scaune de birou. Cu cât petrec mai mult timp la un colt de studiu eficient cu atât este mai important pentru ei să învețe să stea corect și să nu obosească.

Lumina este importantă

Când vorbim despre colț de lucru eficient, lumina este importantă. Dacă este posibil, așezați masa lângă fereastră sau cât mai aproape de aceasta. Lumina naturală este întotdeauna mai bună decât lumina artificială și din perspectiva sentimentului de bunăstare. Dacă acest lucru nu este posibil, este necesar să fie prezentă pe masă și o lampă de calitate și bineînțeles lumina principală. Pentru copii care scriu sau desenează cu mână, așezați lampa pe partea mâinii mai puțin dominante. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți acasă un elev care scrie cu mâna dreaptă, lampa ar trebui să fie plasată în partea stângă și invers.

Copilul vostru are un colț de lucru în cameră? Preferați o masă de colț sau asetul pat cu masa într-una?

Accesorii pentru camere copii

  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.

Related posts

Patul etajat cu birou

GRĂDINA PE ACOPERIȘ: CUM SĂ CREEZI O GRĂDINĂ PE ACOPERIȘ ȘI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI CLIMA CASEI

CURĂȚENIE ECOLOGICĂ DE PRIMĂVARĂ: METODE EFECTIVE ȘI ECOLOGICE DE CURĂȚARE A CASEI