Dulap de haine Benson Typ 76 (Stejar monastery + Negru + Oglindă)

Livrare gratuită
-41%
Fabricație + Livrare: Până la 2-6 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Stejar monastery + Negru
Șifonier cu spaţiu mare de depozitare. Să aveți ordine în dulap nu a fost ușor niciodată. În partea dreaptă se află patru poliţe. În partea stângă veţi putea agăţa hainele pe bara... Toată descrierea »
3 779 lei Economisiți 1 550 lei (41%) 2 229 lei cu TVA
3 779 lei 2 229 lei
buc
Fabricație + Livrare: Până la 2-6 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
602046
Versiunea din imagine:
Stejar monastery + Negru
Înălțime:
210 cm
Lățime:
180 cm
Adâncime:
61 cm
Greutate:
164 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Șifonier cu spaţiu mare de depozitare. Să aveți ordine în dulap nu a fost ușor niciodată. În partea dreaptă se află patru poliţe. În partea stângă veţi putea agăţa hainele pe bara de umerașe. Datorită ușilor glisante veți economi și spațiu ăn camera dvs.
Colecția Benson:
O adiere a naturii în dormitor vă va aduce această serie de modele. Combinația dintre culoarea lemnului și culoarea mată are un efect liniștitor. Într-un dormitor astfel amenajat veți merge cu bucurie să dormiți. Setul de modele oferă o comodă cu trei piese, un pat matrimonial în două dimensiuni, noptiere și un dulap de haine spațios.
Produse din aceeași categorie
Aprecierile produsului:
100%
2x
Au apreciat 2 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro