Bucătărie Pasado 260 cm

Livrare gratuită
Fabricație și livrare până la 4-7 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Alb + Stejar sonoma
Apartamentele mai mici au nevoie de bucătării mai mici. Designul lor nu poate fi în detrimentul prețurilor. Aducem în atenția dvs. o bucătărie la un preț avantajos. Lățimea părții... Toată descrierea »
1 849 lei cu TVA
1 849 lei
buc
Fabricație și livrare până la 4-7 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
788684
Versiunea din imagine:
Alb + Stejar sonoma
Înălțime:
- cm
Lățime:
260 cm
Adâncime:
- cm
Greutate:
135.8 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Apartamentele mai mici au nevoie de bucătării mai mici. Designul lor nu poate fi în detrimentul prețurilor. Aducem în atenția dvs. o bucătărie la un preț avantajos. Lățimea părții superioare a dulapului de bucătărie împreună cu cea a hotei este de 260 cm, iar lățimea părții inferioare este de 200 cm. Este realizată din pal laminat de calitate. Dulapurile sunt în versiunea color a stejarului sonoma, iar corpul mobilei este de culoare albă. Masca de chiuvetă este livrată fără blatul de lucru, de aceea vă recomandăm să cumpărați o chiuvetă universală în magazinul nostru. Bucătăria este livrată fără aparate.
Aprecierile produsului:
90%
3x
Au apreciat 3 clienții
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Poate Vă interesează
Chiuvetă  Laneo  (gri)
689 lei
Până la 3-4 săptămâni
Chiuvetă  Adria  (gri)
619 lei
Până la 3-4 săptămâni
Masă de sufragerie extensibilă Medlin
1 999 lei
În depozit extern > 5 buc
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro