Comodă Kraz KK4

Livrare gratuită
Pe stoc 4 buc Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Samoa king
Comoda largă și masivă Kora are patru uși și un sertar. Decorați-vă cu ea camera de zi, un dormitor, o sală de mese sau un birou. Potrivită pentru cei care sunt înclinați la stil... Toată descrierea »
1 279 lei cu TVA
Versiunea color:
Samoa king
Samoa king
1 279 lei
buc
Pe stoc 4 buc Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
779477
Versiunea din imagine:
Samoa king
Înălțime:
97 cm
Lățime:
168 cm
Adâncime:
46 cm
Greutate:
66 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Comoda largă și masivă Kora are patru uși și un sertar. Decorați-vă cu ea camera de zi, un dormitor, o sală de mese sau un birou. Potrivită pentru cei care sunt înclinați la stilul rustic în casa lor. Versiunea de culoare închisă King Samoa subliniază eleganța acestei comode.
Mobilier colecția Kora:
Dacă vreți să vă mobilați gospodăria într-un stil rustic și vă place aspectul mai tradițional al mobilei, atunci gama de modele Kora va fi pentru dvs. alegerea perfectă. Mobila Kora iese în evidență prin aspectul ei masiv, versiunea elegantă și închisă la culoare Samoa king, plinte decorative, mânere din metal și mai ales cu o gamă largă de dulapuri, dulăpioare, mese și alte elemente din care vă puteți alege pe acelea care sunt potrivite pentru dvs.
Produse din aceeași categorie
Aprecierile produsului:
90%
3x
Au apreciat 3 clienții
Clienții au scris 1 părere
Au cumpărat peste 20 clienți
nela, Zalau rating 21.09.2019
Comoda este exact ca in descriere . Excelent.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro