Set de sufragerie Elmer (pentru 6 persoane)

Livrare gratuită
-33%
Până la 5-8 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Castan + Bergamo 102
Sufrageria este locul unde ne întâlnim la prânzurile comune cu familia, la o mâncare bună, discuții cu apropiații noștri și cu prietenii. O atmosferă de sărbătoare vă va crea setu... Toată descrierea »
3 589 lei Economisiți 1 180 lei (33%) 2 409 lei cu TVA
3 589 lei 2 409 lei
buc
Până la 5-8 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
609001
Versiunea din imagine:
Castan + Bergamo 102
Înălțime:
- cm
Lățime:
- cm
Adâncime:
- cm
Greutate:
81 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Sufrageria este locul unde ne întâlnim la prânzurile comune cu familia, la o mâncare bună, discuții cu apropiații noștri și cu prietenii. O atmosferă de sărbătoare vă va crea setul de sufragerie Elmer. Setul de sufragerie este format dintr-o masă extensibilă și șase scaune. Scaunele elegante au spătarele rotunjite. Partea de șezut și spătarul scaunului sunt căptușite. Dacă aveți nevoie de mai mult loc pentru oaspeții dvs., masa se poate extinde și astfel obțineți spațiu pentru opt persoane. Setul de sufragerie Elmer va fi un accesoriu minunat în sufrageria dvs.
Dimensiuni (î. l. a.):
Masă: 76 x 160-200 x 90 cm
Scaun: 98 x 43 x 40 cm
Înălțime de ședere: 44 cm
Observație
Dacă aveți nevoie de încă un scaun, contactați-ne prin telefon, chat sau email.
Aprecierile produsului:
96%
3x
Au apreciat 3 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro