Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea spumă Bedin 90 x 200 cm

Livrare gratuită
Pe stoc 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
BE TEMPO 30 NEW. Salteaua sandwich confortabilă din spumă de calitate cu suprafață profilată este special modelată și perfect aerisită. O astfel de profilare ajută la o mai bună c... Toată descrierea »
1 099 lei cu TVA
1 099 lei
-
+
Pe stoc 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1000132
Înălțime:
- cm
Lățime:
90 cm
Lungime:
- cm
Greutate:
10 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

BE TEMPO 30 NEW. Salteaua sandwich confortabilă din spumă de calitate cu suprafață profilată este special modelată și perfect aerisită. O astfel de profilare ajută la o mai bună circulație a sângelui în piele, și relaxează mușchii în timpul somnului. Miezul saltelei este lipit cu cea mai nouă tehnologie HOTMELT – adezivul topit este inofensiv pentru sănătate. Salteaua oferă posibilitatea alegerii între partea mai tare sau moale – partea roșie sau gri. Miezul este mai ferm pentru un sprijin mai bun al saltelei. Salteaua face parte din categoria saltelelor medicinale.

Material:

spumă PUR

Duritatea:
mijlocie nr.3/mediu dură nr.5

Capacitate maximă:

120 kg per pat
Miez PUR:
28 kg/m3
Spumă PUR
este foarte populară în producția de saltele. Salteaua din spumă PUR este mai rigidă la început, prin utilizare devine mai confortabilă fără și pierde volumul. Saltelele din spumă PUR sunt foarte populare datorită proprietăților lor ortopedice și antialergice.
Husă detașabilă CHLOE AKTIV:
Husa este potrivită pentru persoane cu pielea sensibilă. Este de înaltă calitate cu certificat OEKO-TEX STANDARD. A fost testat pentru valoarea pH-ului, conținut de formaldehidă, prezența pesticidelor, conținut de metale grele, conservanți. Husa este detașabilă și labavilă la 60 ° C.
Produse din aceeași categorie
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro