Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea spumă Helene 10 200x200 cm (T3)

-33%
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2023.
Însă pentru voi 11 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Disponibilitate: Întrebați ne
Saltea din spumă fabricată cu precizie și accent pe cea mai înaltă calitate. Salteaua conține fibre, care asigură o aerisire suficientă a saltelei. Toate materialele utilizate la ... Toată descrierea »
1 209 lei Economisiți 400 lei (33%) 809 lei cu TVA
1 209 lei 809 lei
-
+
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2023.
Însă pentru voi 11 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Disponibilitate: Întrebați ne
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1039991
Înălțime:
10 cm
Lățime:
200 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
8 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Saltea din spumă fabricată cu precizie și accent pe cea mai înaltă calitate. Salteaua conține fibre, care asigură o aerisire suficientă a saltelei. Toate materialele utilizate la fabricarea saltelei au fost selectate pentru a elimina riscul de alergii cât mai mult posibil.

Salteaua din spumă este potrivită în special pentru somiere lamelare.

Saltea pe ambele părți - ambele părți ale saltelei se pot utiliza.
Husă detașabilă și lavabilă la 40°C. Greutatea husei este de 350-400g /m2. Calitatea țesăturii folosite pentru realizarea husei este foarte plăcută și moale dar cu o durabilitate lungă de viață.
Conține fibră, care oferă aerisire suficientă și saltelei.
Salteaua are duritate medie universală

Capacitate maximă:

70 kg

Duritatea:
H3

Observație:

Culoarea spumei poate fi diferită decât prezentată în imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație..
Produse din aceeași categorie
-28%
569 lei 409 lei
În depozit extern > 5 buc
-30%
979 lei 689 lei
Până la 3-4 săptămâni
-33%
519 lei 349 lei
În depozit extern > 5 buc
-24%
459 lei 349 lei
Până la 3-4 săptămâni
-30%
919 lei 639 lei
Până la 3-4 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro