Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Bancă Laordin typ 3

Versiunea din imagine: Naturală + Gri
Banca Laordin TIP 3 oferă spațiului dvs. o atmosferă simplă, naturală, confortabilă și relaxantă. Rama este realizată din bambus lăcuit, partea de șezut este tapițată cu material ... Toată descrierea »
399 lei cu TVA
Alte variante:
399 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până marți 7.6.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1000262
Versiunea din imagine:
Naturală + Gri
Înălțime:
46 cm
Lățime:
110 cm
Adâncime:
35 cm
Greutate:
5.8 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Banca Laordin TIP 3 oferă spațiului dvs. o atmosferă simplă, naturală, confortabilă și relaxantă. Rama este realizată din bambus lăcuit, partea de șezut este tapițată cu material gri. Banca oferă un spațiu de depozitare în partea inferioară, unde vă puteți pune pantofii dvs. și astfel să mențineţi ordinea în hol. Este potrivită și în bucătărie sau în camera de zi aranjată în stil rural.
Material:
bambus lăcuit + stofă

Material suport:

Lemn

Material șezut:

stofă

Spațiu de depozitare:

Da

Locuri ședere:

2

Înălțime ședere (cm):

46

Adâncime ședere (cm):

35

Produse din aceeași categorie
279 lei
Pe stoc > 5 buc
349 lei
Pe stoc > 5 buc
809 lei
Pe stoc > 5 buc
629 lei
Pe stoc > 5 buc
Aprecierile produsului:
96%
9x
1x
Au apreciat 10 clienți
Clienții au scris 3 păreri
Au cumpărat peste 20 clienți
Silvia, Košice rating 27.08.2021
Moderná, ľahká, kvalitná lavica, jednoduchá montáž, super cena za dobrú kvalitu.
Daniela, Hradec Králové rating 21.12.2020
Stolička je přesně taková, jakou jsem potřebovala.
Štěpánka, Vřesina 18.12.2019
Zboží bylo dobře zabalené. Návod na složení byl jednoduchý, srozumitelný. Všechny díly dobře pasovaly, vše bylo předvrtané.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro