Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Bucătărie Lenna 180 cm stejar sonoma închis + stejar sonoma deschis

Livrare gratuită
În depozit extern Livrăm până marți 19.7.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Stejar sonoma Deschis / Stejar sonoma închis + Stejar sonoma Deschis
Set modern de bucătărie într-o versiune color plăcută va fi cu siguranță o bijuterie în bucătăria dvs. Este compusă din cinci dulapuri. În partea superioară se află dulap sticlat... Toată descrierea »
1 279 lei cu TVA
Alte variante:
1 279 lei
-
+
În depozit extern Livrăm până marți 19.7.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Sistem de mobilă Livia
Codul produsului:
787138
Versiunea din imagine:
Stejar sonoma Deschis / Stejar sonoma închis + Stejar sonoma Deschis
Înălțime:
- cm
Lățime:
180 cm
Adâncime:
- cm
Greutate:
80 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Set modern de bucătărie într-o versiune color plăcută va fi cu siguranță o bijuterie în bucătăria dvs. Este compusă din cinci dulapuri. În partea superioară se află dulap sticlat din două piese cu lățimea de 80 de cm, dulap mai mic deasupra digestorului cu lățimea de 60 de cm și un dulap mai îngust cu lățimea de 40 cm. În partea inferioară se află dulap din 2 corpuri pentru plasarea sub chiuvetă și un dulap mai îngust. Setul de bucătărie este potrivit și pentru bucătării sau gospodării mai mici. Versiunea color a dulapurilor superioare este stejar sonoma deschis iar versiunea color a dulapurilor inferioare este stejar sonoma cu elemente în culoarea stejarului sonoma deschis.
Avertizare:
Bucătăria se livrează fără chiuvetă, accesorile din imagine nu sunt incluse în preț.
Aprecierile produsului:
92%
6x
1x
Au apreciat 7 clienți
Clienții au scris 2 păreri
Ivett, Ovidiu rating 23.07.2018
frumoasă si usor de montat
Client rating 16.04.2018
super
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro