Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Colțar Levenne (gri + Alb) (D) *resigilat

Resigilat Livrare gratuită
-49%
În depozit extern 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Resigilat
Versiunea din imagine: Sawana 05 + Soft 17
Extensibilă. Cu loc de depozitare. Colțarul Livio, este o piesă de mobilier originală disponil pe diferite versiuni color. Dimensiunile de 237x150x90cm oferă suficient spațiu pentru relaxare. Colțarul este extensib... Toată descrierea »
4 229 lei Economisiți 2 080 lei (49%) 2 149 lei cu TVA
4 229 lei 2 149 lei
-
+
În depozit extern 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Extensibilă.
Cu loc de depozitare.
Codul produsului:
1042946
Versiunea din imagine:
Sawana 05 + Soft 17
Înălțime:
72-90 cm
Lățime:
237 cm
Adâncime:
150 cm
Greutate:
98 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Colțarul Livio, este o piesă de mobilier originală disponil pe diferite versiuni color. Dimensiunile de 237x150x90cm oferă suficient spațiu pentru relaxare. Colțarul este extensibil și oferă suficient spațiu de depozitare. Colțul are umplutură din spumă T25 rezistentă împotriva deformării - astfel piesa de mobilier va rezista o perioadă îndelungată de timp și iși va păstre designul atractiv.

Suprafața de dormit:

195 x 125 cm
Înălțime șezut
40 cm
Adâncime șezut:

5,7 cm

Înălțime cotieră:

5,7 cm

Lățimea cotierei:
1,5 cm
Înălțime picioare:
25 cm
Lățime picioare:
4 cm
Lățime colțar:
23,7 cm
Adâncime colțar:

150 cm

Înălțime cu perne:
90 cm
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro