Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Colțar Menkar (D)

Pe stoc Livrăm până marți 12.7.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Piele ecologică Albă + Nemo 17 Negru
O canapea de colț care vă va surprinde cu un design elegant și confortabil pe care îl oferă. Tetierele sunt rotunjite, iar șezutul și spătarul sunt în mod semnificativ cusute. Can... Toată descrierea »
4 289 lei cu TVA
Orientarea canapelei:
Dreapta
Dreapta
4 289 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până marți 12.7.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
788044
Versiunea din imagine:
Piele ecologică Albă + Nemo 17 Negru
Înălțime:
83 cm
Lățime:
250 cm
Adâncime:
160 cm
Greutate:
108.9 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
O canapea de colț care vă va surprinde cu un design elegant și confortabil pe care îl oferă. Tetierele sunt rotunjite, iar șezutul și spătarul sunt în mod semnificativ cusute. Canapeaua se poate deschide dacă este necesar, pentru a obține astfel un loc de dormit. De asemenea, are și spațiu de depozitare. Un design potrivit pentru colț. Versiune de dreapta.

Suprafața de dormit:

200 x 120 cm
Material:
piele ecologică + material
înălțimea șezutului:
41 cm
Adâncime șezut:
57 cm
Înălțime picioare:
5 cm

Dimensiuni perne (î.l):

32 x 24 cm

Înălțime spătar:
42 cm
Produse din aceeași categorie
4 289 lei
Pe stoc > 5 buc
-32%
4 629 lei 3 129 lei
Pe stoc
-31%
1 849 lei 1 269 lei
Pe stoc
-2%
7 379 lei 7 239 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
94%
3x
2x
Au apreciat 5 clienți
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro