Colțar Pilton new (D) (negru + gri)

Livrare gratuită
Pe stoc 3 buc Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Negru + Gri
Extensibilă. Cu loc de depozitare. Canapea pe colț, de lux tapițată cu piele ecologică de înaltă calitate, va fi un element modern în camera de zi a dvs. Contrastul dintre cele două culori se va potrivi perfect cu ... Toată descrierea »
4 199 lei cu TVA
Orientarea canapelei:
Dreapta
Dreapta
Alte variante:
Colțar Pilton new (D)
Colțar Pilton new (D) (negru + gri)
Colțar Pilton new (D) (alb + gri)
4 199 lei
buc
Pe stoc 3 buc Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Extensibilă.
Cu loc de depozitare.
Codul produsului:
1006193
Versiunea din imagine:
Negru + Gri
Înălțime:
72 cm
Lățime:
278 cm
Adâncime:
216 cm
Greutate:
150 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Canapea pe colț, de lux tapițată cu piele ecologică de înaltă calitate, va fi un element modern în camera de zi a dvs. Contrastul dintre cele două culori se va potrivi perfect cu restul mobilierului din cameră. Pielea ecologică neagră este frumos cusută cu un fir alb. Canapeaua are o funcție de deschidere, și astfel se creează spațiu pentru un somn ocazional. În spațiul de depozitare veți putea pune de exemplu, lenjeria de pat.
Suprafața de dormit:
135 x 210 cm
Observație
Posibilitatea comenzilor individuale în versiunea unei singure culori sau combinația de culori aleasă de dvs. în patru nuanțe de culori a pielii ecologice cu cusături de culoare albă, neagră sau maro. Mostra o puteți găsii în galerie. Perioada de livrare pentru versiunea color individuală este de 6-8 săptămâni. Combinația de culori aleasă de dvs., vă rog să o includeți în nota din comandă sau ne puteți contacta prin email sau telefon.
Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Clienții au scris 1 părere
Alexandra, Alexandria 28.11.2014
set de sedere magnific, obiectul dominant al livingului :)
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro