Colțar Udan Maro (D)

Livrare gratuită
-24%
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Piele ecologică 18 + Inari 23
Extensibilă. Cu loc de depozitare. Canapea de colț Luneta este potrivită și în spațiile mai mici. Designul acesteia se potrivește într-o cameră de zi modern decorată. După o deschidere ușoară, se formează un spațiu... Toată descrierea »
4 079 lei Economisiți 990 lei (24%) 3 089 lei cu TVA
Orientarea canapelei:
Dreapta
Dreapta
Alte variante:
Colțar Udan Maro (D)
Colțar Udan Negru + Gri deschis (D)
4 079 lei 3 089 lei
buc
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Extensibilă.
Cu loc de depozitare.
Codul produsului:
779839
Versiunea din imagine:
Piele ecologică 18 + Inari 23
Înălțime:
75/92 cm
Lățime:
232 cm
Adâncime:
180 cm
Greutate:
137 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Canapea de colț Luneta este potrivită și în spațiile mai mici. Designul acesteia se potrivește într-o cameră de zi modern decorată. După o deschidere ușoară, se formează un spațiu de dormit. Conține și un spațiu de depozitare practic. Este tapițat cu piele ecologică maro și stofă de culoare maro deschis. Canapeaua este universală, astfel încât o puteți pune în colțul din stânga sau în cel din dreapta al camerei.
Suprafața de dormit:
125 x 200 cm
Produse din aceeași categorie
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro