Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Comodă Fishburn F3 (sonoma + grafit)

Livrare gratuită
-27%
Pe stoc Livrăm până luni 30.5.
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Stejar sonoma + Grafit lucios
Modernizați camera de zi cu această comodă unică din gama de modele Fishburn. Oferă suficient spațiu de depozitare, împărțit în mod inteligent în mai multe părți. Conține două du... Toată descrierea »
1 729 lei Economisiți 460 lei (27%) 1 269 lei cu TVA
1 729 lei 1 269 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până luni 30.5.
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
606307
Versiunea din imagine:
Stejar sonoma + Grafit lucios
Înălțime:
132 cm
Lățime:
127 cm
Adâncime:
42 cm
Greutate:
77.5 kg
Garanție
24 luni
Descriere:

Modernizați camera de zi cu această comodă unică din gama de modele Fishburn. Oferă suficient spațiu de depozitare, împărțit în mod inteligent în mai multe părți. Conține două dulapuri mai înguste pe laterale iar partea din mijloc este împărțită în două dulapuri și un sertar. Conține mânere fine din plastic.

Material:

pal laminat (16 mm)


Muchii ABS:

da (0,5 mm)

Produse din aceeași categorie
-25%
689 lei 519 lei
Pe stoc
-25%
1 729 lei 1 289 lei
Pe stoc
-28%
1 679 lei 1 209 lei
Pe stoc
-15%
339 lei 289 lei
Pe stoc
-23%
1 269 lei 979 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
98%
6x
Au apreciat 6 clienți
Clienții au scris 2 păreri
Danka rating 27.02.2022
Som veľmi spokojná, komody sa ľahko skladali podľa priloženého návodu. Všetko presne sadlo „ ako zadok na šerbeľ “. Ďakujem, ak budem niečo objednávať, tak určite od Vás. Veľká spokojnosť.
Jana, Mochov rating 08.02.2021
Jsem spokojená. Firmu mohu doporučit.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro