Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Comodă Irvine I9 (Frasin închis + Frasin)

Pe stoc Livrăm până miercuri 13.7.
Versiunea din imagine: Frasin închis + Frasin
Comodă elegantă și spațioasă vă va oferi un loc unde puteți aduna cărți, decorațiuni sau accesorii. Comoda are o ușă pe partea stângă și dreaptă, iar rafturile și sertarele se des... Toată descrierea »
1 209 lei Economisiți 230 lei (19%) 979 lei cu TVA
1 209 lei 979 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până miercuri 13.7.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
606099
Versiunea din imagine:
Frasin închis + Frasin
Înălțime:
105 cm
Lățime:
120 cm
Adâncime:
44 cm
Greutate:
61.9 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Comodă elegantă și spațioasă vă va oferi un loc unde puteți aduna cărți, decorațiuni sau accesorii. Comoda are o ușă pe partea stângă și dreaptă, iar rafturile și sertarele se deschid în mijloc. Datorită conversiei culorilor versatile, aceasta poate fi combinată cu alte segmente
Colecția Irvine:
În segmentele gamei de modele a fost combinat designul simplu și modern, versiunea color deschisă și închisă și atenția asupra faptului ca segmentele să nu fie doar pentru umplerea spațiului, dar să aveți cât mai mult folos din ele. Datorită dimensiunilor segmentelor din gama de modele, amenajarea oricărei încăperi din apartamentul sau casa dvs. va fi o joacă. Versiunea color a segmentelor este arinul și arinul închis. Modelul natural de lemn va avea un efect plăcut și natural în locuința dvs.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.19 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-18%
279 lei 229 lei
Pe stoc
-17%
1 729 lei 1 439 lei
Pe stoc
-19%
2 369 lei 1 909 lei
În depozit extern > 5 buc
-16%
749 lei 629 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
94%
12x
2x
1x
Au apreciat 15 clienți
Au cumpărat peste 20 clienți
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro