Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Dulap Amo typ 1 Alb

Până de Crăciun
Acest produs atrăgător vă va aduce bucurie sub pomul de Crăciun. Livrarea până de Crăciun o garantăm doar:
Pe stoc 4-10 zile
Versiunea din imagine: Alb
Comodă universală cu două uși, care poate fi plasată în mai multe tipuri de camere și poate să dețină mai multe roluri de stocare. Materialul este din PAL de lemn laminat cu struc... Toată descrierea »
379 lei cu TVA
379 lei
-
+
Acest produs atrăgător vă va aduce bucurie sub pomul de Crăciun. Livrarea până de Crăciun o garantăm doar:
Pe stoc 4-10 zile
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
788757
Versiunea din imagine:
Alb
Înălțime:
68,9 cm
Lățime:
61,1 cm
Adâncime:
29,8 cm
Greutate:
17 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Comodă universală cu două uși, care poate fi plasată în mai multe tipuri de camere și poate să dețină mai multe roluri de stocare. Materialul este din PAL de lemn laminat cu structură internă mai groasă, în versiunea color de alb, iar în interior se află un singur raft.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.52 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
1 729 lei
Pe stoc > 5 buc
399 lei
Pe stoc > 5 buc
1 439 lei
Pe stoc > 5 buc
Aprecierile produsului:
92%
2x
Au apreciat 2 clienții
Clienții au scris 3 păreri
Jan
rating
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
21.02.2022
Sunt multumit de cabinet. L-am comandat într-un alt scop decât pentru care era destinat inițial, din cauza dimensiunilor de care aveam nevoie ca dulap sub chiuvetă. Așadar, am făcut ajustările necesare, un decupaj în placa de sus pentru conducta la sifon și un decupaj în placa din spate pentru scurgerea de la sifon și alimentarea cu apă la mixerul cu stand. Singurul lucru pe care l-aș critica producătorul este forma și amplasarea necorespunzătoare a mânerelor de pe ușă, care sunt montate în mijlocul ușii, ceea ce pune o mică problemă la deschidere pentru a depăși rezistența balamalelor ușii. Am rezolvat această problemă cumpărând mânere noi și plasându-le mai aproape de marginea interioară a ușii.
Jan, Chýnov
rating
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
20.08.2021
Comoda nu este adâncă, se potrivește unde mi-am dorit.
Zdeněk, Tanvald
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
26.12.2019
Practic chiar și pentru o baie mică
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro