Dulap de haine, de colț Adelaide SZFN2D

Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Fabricație + Livrare: Până la 2-4 săptămâni
Versiunea din imagine: Stejar sonoma
Dulap de haine pe colț Academica, adecvat pentru dormitoare, camere de tineret și copii. Dulapul este împărțit în dulap superior cu două uși și dulap inferior , pentru haine. Sec... Toată descrierea »
1 239 lei cu TVA
1 239 lei
buc
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Fabricație + Livrare: Până la 2-4 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
784800
Versiunea din imagine:
Stejar sonoma
Înălțime:
198,5 cm
Lățime:
80,5 cm
Adâncime:
80,5 cm
Greutate:
64.6 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Dulap de haine pe colț Academica, adecvat pentru dormitoare, camere de tineret și copii. Dulapul este împărțit în dulap superior cu două uși și dulap inferior , pentru haine. Secțiunea superioară cu două uși oferă un spațiu de depozitare bogat, pentru lucruri sezoniere. Dulapul de haine include un raft (în partea de sus)și o bară de umerașe în partea stângă și trei rafturi pe partea dreaptă a dulapului.
Colecția Academica
Colecția Academica este soluția într-o nuanță naturală a stejarului sonoma, propusă pentru cei care vor aprecia minimalismul și formele simple. Multe componente de dimensiuni și funcții diferite, oferă posibilitatea aranjării moderne a camerei de zi, sufrageriei, biroului, camerei de studenți sau a holului. Construcția modernă face posibilă montarea mobilei în funcție de necesitățile din locuință și spațiul din interior.
Aprecierile produsului:
94%
2x
1x
Au apreciat 3 clienții
Clienții au scris 1 părere
Afina, Rădăuți rating 11.08.2016
suntem mulțumiți
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro