Dulap de haine, de colț Gemo G7

Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Până la 3-5 săptămâni
Versiunea din imagine: Stejar santana + Gri
Îmbrăcămintea, încălțămintea sau alte accesorii își găsesc locul în acest dulap de colț, spațios. Dulapul are un design modern atractiv care este completat de linii subțiri colora... Toată descrierea »
1 139 lei Economisiți 340 lei (30%) 799 lei cu TVA
Versiunea color:
Stejar santana + Gri
Stejar santana + Gri
1 139 lei 799 lei
buc
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Până la 3-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
605023
Versiunea din imagine:
Stejar santana + Gri
Înălțime:
187 cm
Lățime:
71 cm
Adâncime:
71 cm
Greutate:
55.9 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Îmbrăcămintea, încălțămintea sau alte accesorii își găsesc locul în acest dulap de colț, spațios. Dulapul are un design modern atractiv care este completat de linii subțiri colorate. Ușa dulapului are mânerul vizibil în formă de pătrat. Dulapul este un accesoriu frumos și util mai ales în camera copiilor și a studenților.
Colecția Gemo:
Amenajați-vă camera de copii sau studenți într-un mod practic, jucăuș și confortabil cu gama de modele Gemo. Designul uimitor al gamei de modele Gemo îmbină funcționalitatea, elementele moderne și în general va da o senzație plăcută. Vă va oferi tot ce aveți nevoie și ce ar trebui să aibă fiecare cameră de copii sau studenți. Fie că este vorba de dulapuri de haine, rafturi, comode pentru aranjarea îmbrăcămintei, a cărților sau a accesoriilor, masă PC, polițe și paturi practice care oferă confort. Cu gama de modele Gemo cu siguranță veți aduce bucurie copiilor și adolescenților dvs.
Produse din aceeași categorie
Raft Gemo G2
1 229 lei 859 lei
Comodă Gemo G3
919 lei 679 lei
Raft Gemo G18
739 lei 489 lei
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro