Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Dulap de haine de colț Lavendon L14 (Stejar nash + alb lucios)

Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Versiunea din imagine: Stejar Nash + alb lucios
Dulap de haine pe colț vă oferă mult spațiu de depozitare pentru haine și accesorii. Un design modern și simplu este completat cu o margine decorativă colorată. Dulapul de haine e... Toată descrierea »
1 329 lei Economisiți 410 lei (31%) 919 lei cu TVA
Alte variante:
1 329 lei 919 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1042044
Versiunea din imagine:
Stejar Nash + alb lucios
Înălțime:
188 cm
Lățime:
71 cm
Adâncime:
71 cm
Greutate:
50.76 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Dulap de haine pe colț vă oferă mult spațiu de depozitare pentru haine și accesorii. Un design modern și simplu este completat cu o margine decorativă colorată. Dulapul de haine este potrivit pentru amenajarea camerei studenților și a copiilor.
Colecția Lavendon:
Copilăria și tinerețea sunt perioada jocurilor, bucuriei, râsului și a descoperirii lumii. Copii și tinerii au o viață foarte activă și acestui lucru este adaptată și gama de modele Lavendon. Segmentele acestei game de modele surprind prin designul modern, prin versiunea plăcută și deschisă a frasinului coimbra în combinație cu elementele de pe uși strălucitoare și colorate și prin marginile decorate colorat. Elementele de design sunt și ușile proeminente care au colțurile rotunjite. În gama de modele se află dulapuri de haine, comode interesante și rafturi, mesele PC, polițe sau paturi confortabile. Designul vesel creează în camera copiilor sau a studenților o atmosferă plăcută.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.61 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.

Compoziție internă front:

pal laminat

Compoziție internă cadru:

pal laminat

Compoziție internă mânere:

plastic

Formă mânere:

dreptunghi

Culoare mânere:

verde

Atașare mâner:

șurub

Dulap cu oglindă:

Nu

Nr. bară umerașe:

1

Nr. bară umerașe pe mijloc:

1

Plasare bară umerașe:

Longitudinal

Nr. rafturi:

1

Nr. rafturi pe mijloc:

1

Produse din aceeași categorie
-34%
1 039 lei 689 lei
Pe stoc
-30%
399 lei 279 lei
Pe stoc
-34%
1 039 lei 689 lei
Pe stoc
-34%
1 729 lei 1 149 lei
Până la 3-5 săptămâni
-31%
1 329 lei 919 lei
Pe stoc
Aprecierile produsului:
90%
1x
1x
Au apreciat 2 clienții
Clienții au scris 1 părere
Eva, Žarnovica rating 03.07.2021
Vom vedea după ceva timp de utilizare, nou este întotdeauna frumos.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro