Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Dulap pentru baie Tarika Si13 Alb

Versiunea din imagine: Alb
Dulap de baie înalt cu o mulțime de spațiu de depozitare este închis cu ușă. În partea centrală este împărțit de două sertare.... Toată descrierea »
559 lei cu TVA
559 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până joi 26.5.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
752402
Versiunea din imagine:
Alb
Înălțime:
179,6 cm
Lățime:
30 cm
Adâncime:
30 cm
Greutate:
35 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Dulap de baie înalt cu o mulțime de spațiu de depozitare este închis cu ușă. În partea centrală este împărțit de două sertare.
Material:
Pal laminat 16 mm
Înălțime sertar:

18,5 cm

Dulapuri:

  • Înălțime dulap inferior: 73,5 cm
  • Înălțime dulap superior: 57 cm
Colecție Galena:
Setul este potrivit în fiecare baie. Dintre cele nouă dulapuri în versiunea albă vă puteți alege combinația potrivită pentru necesitățile dvs. Este fabricat din PAL de lemn laminat cu structură internă mai groasă. Utilizarea practică a dulapurilor se realizează în funcție de spațiul de depozitare.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.86 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Aprecierile produsului:
82%
5x
6x
1x
Au apreciat 12 clienți
Clienții au scris 4 păreri
Au cumpărat peste 20 clienți
Cornelia, Bumbești-Jiu rating 13.04.2015
deloc
Desnica, Krk rating 24.02.2022
veoma zadovoljna
Zdeněk, Drozdov rating 08.10.2021
Splňuje očekávané.
Pavel, Jeseník rating 08.08.2016
nízká cena
nepřesné díly
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro