Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Masă de cafea Natalia LAWA 120

Promo până la 14.6. Livrare gratuită
Fabricație și livrare până la 2-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Promo până la 14.6.
Versiunea din imagine: Vișin Primavera
Măsuță de cafea cu picioare și margini sculptate decorativ, va fi un ornament frumos pentru livingul sau biroul vostru. De asemenea este un accesoriu practic atât pentru găzduirea... Toată descrierea »
1 909 lei Economisiți 151 lei (8%) 1 758 lei cu TVA
Promoția se termină în:
1 909 lei 1 758 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 2-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
885096
Versiunea din imagine:
Vișin Primavera
Înălțime:
55,5 cm
Lățime:
120 cm
Adâncime:
65 cm
Greutate:
23 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Măsuță de cafea cu picioare și margini sculptate decorativ, va fi un ornament frumos pentru livingul sau biroul vostru. De asemenea este un accesoriu practic atât pentru găzduirea oaspețiilor dumneavoastră precum și pentru depozitarea revistelor sau a cărțiilor preferate.
Mobilă de sector Natalia:
Game de mobilier Natalia este caracterizată prin sculpturi decorative pe uși și sertare, plinte sculptate, picioare mai masive și mânere decorate din fier forjat. Decorațiunile din materiale naturale și imaginile cu elemente retro se potrivesc ideal cu piesele din gama de mobilier Nostalgia.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.34 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-20%
3 869 lei 3 091 lei
Până la 2-5 săptămâni
-20%
4 079 lei 3 253 lei
Până la 2-5 săptămâni
-20%
3 269 lei 2 610 lei
Până la 2-5 săptămâni
-20%
4 079 lei 3 253 lei
Până la 2-5 săptămâni
-20%
2 239 lei 1 789 lei
Până la 2-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
86%
2x
1x
Au apreciat 3 clienții
Clienții au scris 1 părere
Olga, Most
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
13.05.2014
Produs perfect ambalat, fara deteriorare, exact in culoarea aratata, usor de asamblat.Buna comunicare telefonica si email despre starea si miscarea transportului.
Reticența transportatorului la solicitarea inspectării produsului la primire.Am fost sfătuit prin e-mail să inspectez produsul și să notez eventualele defecte.Mi-a permis să inspectez, dar cu o notă că Poșta Cehă nu mi-a permis să deschid și să inspectez fie transportul.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro