Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Masă de cafea Vender

Versiunea din imagine: Alb
Dormitorul este locul în care ar trebui să ne simțim absolut confortabil și minunat. Petrecem aproape o treime din zi acolo. Prin urmare, ar trebui să îndeplinească toate cerințel... Toată descrierea »
179 lei cu TVA
179 lei
-
+
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1000217
Versiunea din imagine:
Alb
Înălțime:
38 cm
Lățime:
59 cm
Adâncime:
36 cm
Greutate:
7.2 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Dormitorul este locul în care ar trebui să ne simțim absolut confortabil și minunat. Petrecem aproape o treime din zi acolo. Prin urmare, ar trebui să îndeplinească toate cerințele pentru a ne putea relaxa și să ne reîncărcăm bateriile pentru ziua următoare. Prin combinația de armonie și funcționalitate s-a creat un set de dormitor fermecător VODENA. Este realizat din PAL de lemn laminat cu structură internă mai groasă, cu elemente MDF cu efect de lemn. Într-o versiune elegantă de stejarul wotan și albul va tonifia și lumina orice interior. Creați-vă dormitorul de vis cu setul VODENA.

Material:

MDF laminat

Grosime material:

15 mm

Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.43 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Aprecierile produsului:
90%
5x
1x
2x
Au apreciat 8 clienți
Clienții au scris 1 părere
Maria, Košice
rating
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
03.04.2021
Aveam nevoie exact de acel tip, se potrivește ca mărime și design.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro