Masă de sufragerie Nicodemus ST 160 (pentru 6 persoane) *vânzare stoc

% Reducere Livrare gratuită
Livrare gratuită
% Reducere
Versiunea din imagine: Stejar lefkas închis
Pentru 6 persoane . Masa de bucătărie masivă Nevada, într-un finisaj elegant de lemn de stejar. Stilul tradițional va fi apreciat mai ales de cei care se bucură de aspectul clasic al mobilierului. ... Toată descrierea »
1 159 lei Economisiți 110 lei (9%) 1 049 lei cu TVA
1 159 lei 1 049 lei
Comandă telefonică/ Întrebare:
Pentru 6 persoane .
Codul produsului:
1013727
Versiunea din imagine:
Stejar lefkas închis
Înălțime:
77 cm
Lățime:
160 cm
Adâncime:
90 cm
Greutate:
58 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Masa de bucătărie masivă Nevada, într-un finisaj elegant de lemn de stejar. Stilul tradițional va fi apreciat mai ales de cei care se bucură de aspectul clasic al mobilierului. L amasă se pot așeza confortabil până la șase persoane.
Mobilier colecția Nevada:
Sectorul de mobile Nevada îmbină aspectul tradițional și masiv cu designul modern. Este universal și îl vor aprecia mai ales cei care doresc să își aranjeze locuința tradițional dar cu un mobilier modern și practic. În seria de mobilă găsiți componente pentru mobilarea camerelor de zi, sufrageriilor, dormitoarelor, vestibulelor sau camerelor de lucru. Versiunea color mai închisă de stejar lefkas este decentă și de asemenea foarte stilată.
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Poate Vă interesează
Măsuță practică Kafara
89 lei
Pe stoc > 5 buc
-43%
Masă de cafea Mana M9
799 lei 459 lei
Până la 10 zile lucrătoare
-28%
Masă de cafea Tyra lux T29
679 lei 489 lei
Până la 10 zile lucrătoare
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro