Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Masă TV Truman 336

Pe stoc > 5 buc Livrăm până marți 12.7.
Masa TV Truman este fabricată din MDF foliat pe versiune color de negru. Oferă suficient spațiu de depozitare pentru echipamentele AV.dar este potrivit deasemenea și ca o masă de ... Toată descrierea »
409 lei cu TVA
409 lei
-
+
Pe stoc > 5 buc Livrăm până marți 12.7.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
751045
Înălțime:
42 cm
Lățime:
100 cm
Adâncime:
40 cm
Greutate:
15.4 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Masa TV Truman este fabricată din MDF foliat pe versiune color de negru. Oferă suficient spațiu de depozitare pentru echipamentele AV.dar este potrivit deasemenea și ca o masă de cafea. Aspectul elegant general este completat de bare metalice care leagă rafturile individuale.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.09 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Aprecierile produsului:
94%
7x
1x
Au apreciat 8 clienți
Clienții au scris 4 păreri
Client rating 26.11.2017
precum a fost descrierea :)
Client rating 01.11.2015
Am fost mulțumită cu calitatea, masa este exact cum am avut eu nevoie.
Viorela, Baia de Aramă 21.07.2013
marime optimala, si design bun. Se asorteaza bine cu alt mobilier
Nataša, Praha 5 28.11.2019
Moc pěkný a funkční TV stolek
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro