Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Noptieră Gemo G12

Pe stoc Livrăm până miercuri 13.7.
Versiunea din imagine: Stejar santana + Gri
Paharul cu apă, cartea sau revista - totul puteți avea la îndemână cu ajutorul acestei noptiere practice. Noptiera are o poliță deschisă și o ușă cu mâner mare în formă de pătrat.... Toată descrierea »
399 lei Economisiți 110 lei (28%) 289 lei cu TVA
Versiunea color:
Alegeți vă rog finisajul
399 lei 289 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până miercuri 13.7.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
605028
Versiunea din imagine:
Stejar santana + Gri
Înălțime:
42 cm
Lățime:
45 cm
Adâncime:
35 cm
Greutate:
10.6 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Paharul cu apă, cartea sau revista - totul puteți avea la îndemână cu ajutorul acestei noptiere practice. Noptiera are o poliță deschisă și o ușă cu mâner mare în formă de pătrat.
Colecția Gemo:
Amenajați-vă camera de copii sau studenți într-un mod practic, jucăuș și confortabil cu gama de modele Gemo. Designul uimitor al gamei de modele Gemo îmbină funcționalitatea, elementele moderne și în general va da o senzație plăcută. Vă va oferi tot ce aveți nevoie și ce ar trebui să aibă fiecare cameră de copii sau studenți. Fie că este vorba de dulapuri de haine, rafturi, comode pentru aranjarea îmbrăcămintei, a cărților sau a accesoriilor, masă PC, polițe și paturi practice care oferă confort. Cu gama de modele Gemo cu siguranță veți aduce bucurie copiilor și adolescenților dvs.
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.43 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
-30%
809 lei 569 lei
Pe stoc
-32%
1 439 lei 979 lei
Până la 3-5 săptămâni
-33%
2 949 lei 1 969 lei
Până la 3-5 săptămâni
-33%
4 339 lei 2 889 lei
Până la 3-5 săptămâni
-34%
2 019 lei 1 329 lei
Până la 3-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
86%
2x
1x
Au apreciat 3 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro