Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pat continental 160 cm - Mirjan - Cinara (gri) *vânzare stoc

Produsul nu este disponibil/ vânzarea s-a terminat

Disponibilitate: nu este disponibil
Înălțime:
112 cm
Lățime:
163 cm
Adâncime:
206 cm
Descriere:
Paturile continentale devin din ce în ce mai populare datorită aspectului lor interesant și a confortului deosebit. Patul continental conține două saltele, salteaua interioară este un model cu arcuri care asigură un sprijin corespunzător al coloanei, iar salteaua exterioară (partea superioară) este o inserție din spumă responsabilă de confortul din timpul somnului. Un alt avantaj al patului continental Cinema este spațiul de depozitare care se deschide ușor datorită arcurilor. Tăblia patului cu cusături decorative merită deasemenea atenție. Patul este disponibil în 3 dimensiuni.
Tip pat
pentru două persoane
Spațiu de dormit
200x160
Spațiu de depozitare
da, cu două spații de depozitare
Dimensiuni (140cm):
lungime: 206 cm
lățime: 143 cm
înălțime: 112 cm
Spațiu de dormit: 200 x 140 cm
Dimensiuni (160cm):
lungime: 206 cm
lățime: 163 cm
înălțime: 112 cm
Spațiu de dormit: 200 x 160 cm
Dimensiuni (180cm):
lungime: 206 cm
lățime: 183 cm
înălțime: 112 cm
Spațiu de dormit: 200 x 180 cm
Versiune
Partea din spate a patului este acoperită cu o husă mai rezistentă din fibertex
partea inferioară a patului este din placă laminată și lemn. Conține 2 x spațiu de depozitare
înălțimea părții inferioare a patului depinde de alegerea versiunii: piele ecologică Soft 017 sau Muna 08 - 31 cm
alte versiuni color - 26 cm pe ambele părți ale patului. Datorită arcurilor deschiderea este simplă și ușoară. Partea mijlocie - saltea principală: arc bonell + spumă elastică T25. Duritatea saltelei principale (stratul mijlociu al patului): H2 / H3
partea superioară a patului: spumă - foarte flexibilă 3 cm
husă matlasată
înălțime topper aproximativ 2
5 cm
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro