Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pat matrimonial 140 cm Pearly (cu somieră)

Versiunea din imagine: Nuc
Cu somieră inclusă. Pat metalic luxos în stil clasic arată foarte rafinat, în ciuda designului său simplu. Construcția metalică de culoare neagră este completată cu picioare în culoarea lemnului de n... Toată descrierea »
859 lei cu TVA
Alte dimensiuni disponibile:
200 x 140 cm
200 x 160 cm
859 lei
-
+
Pe stoc Livrăm până joi 2.6.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu somieră inclusă.
Codul produsului:
751812
Versiunea din imagine:
Nuc
Înălțime:
89 cm
Lățime:
142,8 cm
Lungime:
210,6 cm
Dimensiunea patului:
140 x 200 cm
Saltea:
Dimensiunea saltelei potrivite: 140 x 200 cm
Somieră:
Somiera este partea componentă a patului.
Greutate:
26.5 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Pat metalic luxos în stil clasic arată foarte rafinat, în ciuda designului său simplu. Construcția metalică de culoare neagră este completată cu picioare în culoarea lemnului de nuc. Suprafața patului este de 140 x 200 cm și este furnizat cu grilă cu șipci de înaltă calitate. Salteaua o puteți alege și comanda din ofertele magazinului nostru de internet. Vă recomandăm achiziționarea saltelei întregi (nedivizată) pe întreaga lățime a patului.
Înâlțime la somieră:
31 cm

Suprafața de dormit:

140x200 cm
Saltea potrivită:
Pentru descărcat (download):
Instrucțiuni de asamblare (0.63 MB)
Instrucțiuni complete pentru asamblarea mobilierului dvs.
Produse din aceeași categorie
1 889 lei
Până la 3-5 săptămâni
-34%
2 719 lei 1 789 lei
Până la 3-4 săptămâni
449 lei
Până la 2-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
100%
9x
Au apreciat 9 clienți
Clienții au scris 4 păreri
Au cumpărat peste 20 clienți
Client rating 29.12.2020
Sunt multumita. Raportul calitate pret este foarte bun.Mobila a venit f.bine ambalata, fara defecte si este foarte usor de asamblat.
eduard, bucuresti 15.10.2020
FOARTE FRUMOS
Cornelia, Roman 29.06.2014
Nici una.
Martina, Plzeň rating 11.11.2014
Postel splnila očakávania, je presne ako na fotke. Predajca veľmi ústretový, výborná komunikácia, doprava zvládnutá na výbornú!
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro