Pat matrimonial Boxspring 180 cm Florio (gri deschis) (cu saltele și sp. depozitare)

Livrare gratuită
-33%
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2022.
Informarea despre disponibilitate este setată. O să vă informăm când produsul o să fie disponibil
Disponibilitate: Întrebați ne
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Sawana 21
Cu loc de depozitare inclus. Cu saltea inclusă. Kontinentálna posteľ Boxspring Florencia. Táto posteľ sa vyznačuje jednoduchým dizajnom a výnimočnou jemnosťou v každom detaile. Vysoké čelo postele ušité v tvare nepravidelných o... Toată descrierea »
7 709 lei Economisiți 2 550 lei (33%) 5 159 lei cu TVA
7 709 lei 5 159 lei
-
+
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2022.
Informarea despre disponibilitate este setată. O să vă informăm când produsul o să fie disponibil
Disponibilitate: Întrebați ne
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu loc de depozitare inclus.
Cu saltea inclusă.
Codul produsului:
1025388
Versiunea din imagine:
Sawana 21
Înălțime:
124 cm
Lățime:
185 cm
Lungime:
210 cm
Greutate:
157 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Kontinentálna posteľ Boxspring Florencia. Táto posteľ sa vyznačuje jednoduchým dizajnom a výnimočnou jemnosťou v každom detaile. Vysoké čelo postele ušité v tvare nepravidelných obdĺžnikov - to odlišuje Boxspring Florence od všetkých kontinentálnych postelí. Široká škála čalúnenia umožňuje prispôsobiť vzhľad postele osobným preferenciám. Priestranná kontinentálna posteľ je k dispozícii v troch veľkostiach: 145/165 /185cmx210cm. Hrubý 15 cm vysoký matrac bonnell navyše zvyšuje komfort spánku a zaručuje mäkkosť a odolnosť voči prehĺbeninám. Posteľ vybavená úložným priestorom vám umožní uložiť posteľnú bielizeň a iné veci, pre ktoré nenájdeme miesto. Dostupná aj v iných farbách.

Suprafața de dormit:

200 x 185 cm
înălțimea șezutului:
54 cm
Înălțimea saltelei:
1,5 cm
Înălțime topper:
4 cm
Înălțime picioare:
3 cm

Înălțime pat:

124 cm
Adâncime produs:
210 cm
Produse din aceeași categorie
-34%
3 069 lei 2 019 lei
Până la 3-4 săptămâni
-26%
2 199 lei 1 629 lei
Până la 2-3 săptămâni
-26%
689 lei 509 lei
În depozit extern
Poate Vă interesează
1 969 lei
Până la 3-5 săptămâni
-26%
689 lei 509 lei
În depozit extern
-34%
1 389 lei 919 lei
Până la 3-4 săptămâni
729 lei
Până la 3-4 săptămâni
929 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro