Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pat pentru copii 90 x 190 cm TORI (cu somieră și sp. depozitare) (grafit) *resigilat

Resigilat Livrare gratuită
-51%
În depozit extern 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Resigilat
Versiunea din imagine: Grafit
Cu somieră inclusă. Cu loc de depozitare inclus. Pat supraetajat cu bare de protecție împotriva căderii în timpul somnului. Este potrivit pentru camera copiilor. Scara patului poate fi asamblată pe partea dorită, stânga sau drea... Toată descrierea »
4 979 lei Economisiți 2 530 lei (51%) 2 449 lei cu TVA
4 979 lei 2 449 lei
-
+
În depozit extern 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu somieră inclusă.
Cu loc de depozitare inclus.
Codul produsului:
1051092
Versiunea din imagine:
Grafit
Înălțime:
160.5 cm
Lățime:
98 cm
Lungime:
198 cm
Greutate:
74 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Pat supraetajat cu bare de protecție împotriva căderii în timpul somnului. Este potrivit pentru camera copiilor. Scara patului poate fi asamblată pe partea dorită, stânga sau dreapta. Se livrează dezasamblat.

Material:

Pin

Cadru:

din lemn de pin.
Cadru saltea:
fabricat din bandă FLEX din lemn de mesteacăn.

Saltea:

În prețul patului nu je este inclusă salteaua. Saltea poate fi deasemenea comandată din magazinul nostru.
Grosime picioare:

4x4 cm

Lucrăm în conformitate cu cele mai înalte standarde:
Paturile sunt fabricate în conformitate cu standardul EN-747-1:2012+A1:2015, datorită căruia puteți fi siguri că produsul a fost fabricat cu cele mai înalte standarde de siguranță și stabilite.
Zdravie je najdôležitejšie:
Culori create în conformitate cu regulamentul REACH. REACH este un regulament al Uniunii Europene adoptat cu scopul de a îmbunătăți protecția sănătății umane și a mediului împotriva riscurilor prezentate de substanțele chimice și, în același timp, de a crește competitivitatea industriei chimice din UE. De asemenea, sprijină modalități alternative de evaluare a pericolelor substanțelor pentru a limita testarea pe animale.
Barieră universală:
Patul este fabricat într-un design universal. În timpul asamblarii, puteți alege orientarea dorită. Când stați în fața patului, puteți plasa balustrada pe partea stângă sau dreaptă.
Cadrul este unul dintre cele mai importante elemente ale patului:
Cadrele sunt fabricate din plăci, fiecare dintre acestea va trebui să înșurubați cu două șuruburi, vechea soluție tradițională încercată și adevărată.
Instrucțiuni de asamblare ilustrate și descriptive:
Manualul a fost dezvoltat pe baza multor ani de experiență și a abilității de a asculta clienții. La achiziția acestui pat, majoritatea elementelor sunt deja pregătite. Tetierele și barierele sunt deja asamblate. Ajunge să combinați elementele lungi ale patului cu cele scurte.
Avem grijă de podeaua vostră:
Podeaua deteriorată cu siguranță nu va adăuga frumusețe camerei. Sunt utilizate doar roți de cauciuc, care sunt sigure pentru podea.
Culori sigure pentru copilul dvs.:
Lăcuirea patului este cea mai dificilă etapă a producției. Stratul trebuie să fie durabil și sigur, astfel verificăm în mod regulat calitatea furnizorilor. Stratul pe bază de apă respectă EN 71-3:2019.
Patul vostru va fi fabricat în armonie cu natura. Este fabricat din lemn de pin:
Producția de paturi se bazează doar pe surse certificate FSC 100%, ceea ce garantează că lemnul provine din silvicultură responsabilă.
Montare cu șuruburi Allen:
Această metodă de montare este permanentă. În plus, patul se poate extinde cu ușurință în orice moment și îl poți muta în alt loc fără a pierde stabilitatea.
Suntem siguri de acest produs!:
Capacitate maximă pentru o persoană până la 100 kg per pat La achiziția patului pentru 3 persoane, capacitatea maximă este până la 300kg!
Dimensiuni colet nr.1:
96 x 96,5 x 20 cm/24 kg
Dimensiuni colet nr.2:
181 x 36 x 9 cm/25 kg
Dimensiuni colet nr.3:
97 x 23 x 22 cm/28 kg

Observație:

Mobilierul din categoria resigilate a putut deja călători sau returnat de la alți clienți. Mobilierul sau ambalajul pot avea imeprfecțiuni estetice sau urme fine de utilizare.

Reclamație:

Nu este aplicabil pentru deteriorări estetice sau urme de utilizare.

Resigilat:

Oferta valabilă până la epuizarea stocului. Pentru mai multe informații conactați-ne telefonic, prin email sau online chat.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro