Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Pat supraetajat pentru copii 90 cm - Cecile (Albastru)

-33%
Produsul nu este disponibil/ vânzarea s-a terminat

Disponibilitate: nu este disponibil
Înălțime:
170 cm
Lățime:
96 cm
Adâncime:
208 cm
Descriere:

Patul supraetajat pentru copii rezolvă problema spațiului insuficient din camera copiilor. Patul Celsa este potrivit pentru doi copii, dar în cazul unei vizite puteți extinde patul inferior și astfel veți obține un al treilea pat confortabil. Cu ajutorul scării, copilul va ajunge ușor pe patul superior. Două sertare pe roți oferă spațiu de depozitare pentru jucării sau lenjeria de pat. La montare puteți alege pe care parte doriți să fie plasată scara - pe partea stângă sau dreapta.

Material:
Pin
Parametrii:
distanța între paturi: 75 cm
distanța de la sol la saltea: 34 cm
distanța saltelei inferioare de la sol: 50 cm
distanța saltelei superioare de la sol: 135 cm
înălțime scară: 95 cm
lățime scară: 42 cm
distanța dintre scări: 16,5 cm
dimensiune picior: 10x4 cm
grosime cadru 2 cm
Saltea:
Patul se livrează cu somieră lamelară din mesteacăn
Înălțimea saltelei:
Pat superior: recomandat 12 cm
Pat inferior: recomandat 12 cm
Pat glisant: până la 8 cm
Somieră:
Patul se livrează cu somieră și șipci din lemn masiv de pin cu grosime de 8,5 cm.

Suprafața de dormit:


90x200 cm
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro