Ruhásszekrény Fidela F2 *vânzare stoc

Până de Crăciun
-36%
În depozit extern Livrare până în 10 zile lucrătoare
Versiunea din imagine: Stejar sonoma
Dulapul de haine este o piesă de mobilier necesară mai ales în dormitor sau în hol. Ordinea în îmbrăcăminte este baza, dacă doriți să vă alegeți hainele pentru ziua următoare cu d... Toată descrierea »
1 559 lei Economisiți 560 lei (36%) 999 lei cu TVA
Versiunea color:
Stejar sonoma
Stejar sonoma
1 559 lei 999 lei
-
+
În depozit extern Livrare până în 10 zile lucrătoare
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1025931
Versiunea din imagine:
Stejar sonoma
Înălțime:
202 cm
Lățime:
90 cm
Adâncime:
54 cm
Greutate:
31 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Dulapul de haine este o piesă de mobilier necesară mai ales în dormitor sau în hol. Ordinea în îmbrăcăminte este baza, dacă doriți să vă alegeți hainele pentru ziua următoare cu drag și bucurie. Dulapul de haine vă oferă în partea superioară o poliță sub care se află o bară pentru umerașe pentru agățarea hainelor. Spațiul de depozitare este ascuns în spatele a două uși care sunt completate pe margini cu o plintă decorativă.
Colecția Fintona:
Sistemul de mobilier de înaltă calitate, cu o formă simplă și culori originale va contribui la faptul că, interior dvs. va fi cu adevărat unic. Datorită gamei largi de elemente, veți putea alege combinațiile dorite, care se vor potrivi în fiecare cameră. Mobilierul este fabricat din pal de lemn laminat, care este protejat cu margini ABS. Marginile ABS protejează mobilierul de o încărcare mecanică mai mare. Partea din față este fabricată din MDF decorativ de calitate. Grosimea plăcilor este: cea superioară - 22 mm, cea din față - 16 mm. Paturile au două sertare pe roți și un ram metalic cu lamele nearcuite.

Compoziție internă front:

pal laminat

Grosime front:

16 mm

ABS (front):

Da

Compoziție internă cadru:

pal laminat

Grosime cadru:

22 mm

ABS (corpus):

Da

Formă mâner:

Biluță

Culoare mânere:

Auriu

Atașare mâner:

Șurub

Dulap cu oglindă:

Nu

Nr. bară umerașe:

1

Bară umerașe pe partea stângă:

0

Bară umerașe pe mijloc:

1

Bară umerașe pe partea dreaptă:

0

Locație tijă:

dreptunghiular

Nr. rafturi:

1

Rafturi pe partea stângă:

0

Rafturi pe mijloc:

1

Rafturi pe partea dreaptă:

0

Poate Vă interesează
629 lei
În depozit extern > 5 buc
-38%
2 529 lei 1 559 lei
Până la 2-3 săptămâni
-26%
689 lei 509 lei
Până la 2-3 săptămâni
349 lei
În depozit extern
-31%
809 lei 559 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro