Saltea cu arcuri individuale Ergomax 200x90 cm (T3/T4) *PROMOȚIE 1+1

Până la 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Cu perne
Garanție 3 ani. Cu strat de cocos. 7 zone anatomice. Ne pasă de sănătatea și confortul dvs. de aceea, dacă vă cumpărați două saltele Ergomax la un preț redus și la ele vă comandați două perne anatomice Ergo Visco , veți plăti doar... Toată descrierea »
2 419 lei Economisiți 110 lei (5%) 2 309 lei cu TVA
 
Cu perne
Cu perne
2 419 lei 2 309 lei
buc
Până la 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu strat de cocos.
7 zone anatomice.
Codul produsului:
763392
Versiunea din imagine:
Cu perne
Înălțime:
20 cm
Lățime:
90 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
18 kg
Garanție
36 luni
Promoție 1+1:
Ne pasă de sănătatea și confortul dvs. de aceea, dacă vă cumpărați două saltele Ergomax la un preț redus și la ele vă comandați două perne anatomice Ergo Visco , veți plăti doar o singură pernă, iar cealaltă o veți primii GRATUIT.

Dacă sunteți interesați doar de salteaua în sine, alegeți varianta "fără perne".
Somieră recomandată:
Descriere:
Saltea ortopedică de înaltă calitate, de 20 cm, cu un sistem cu 7 zone a miezului din arcuri în combinație cu spumă de memorie elastică VISCO, cu spumă rece HR și strat de nucă de cocos natural. Miezul din arcuri individuale de calitate este de la producătorul german de top AGRO. Miezul copiază perfect forma corpului uman, este format din arcuri mici de forma unui fagure de plastic și în plus, are 7 zone anatomice de duritate, care sporesc efectul ortopedic. Îmbunătățește circulația sângelui, reacționează la căldură și presiune, iar datorită spumei elastice VISCO se adaptează optim la formele corpului dvs. Salteaua oferă o combinație între toate tehnologiile inovatoare.

Salteaua ajută la trecerea peste:
- dureri lombare și a coloanei vertebrale
- apariției de alergie
- transpirației excesive

Salteaua este potrivită pentru odihnă pe:
- o parte
- spate
- abdomen

/>Salteaua este potrivită pentru odihnă pe:
- o parte
- spate
- abdomen

Perna anatomică Ergo Visco: Forma specială a pernei anatomice este realizată din spumă cu memorie elastică VISCO de calitate. Compoziția acestei perne reacționează la căldură și presiune, copiază perfect și sprijină coloana vertebrală la nivelul vertebrelor cervicale, asigurând astfel relaxarea necesară în timpul somnului. Perna este realizată din lână și este perforată, ceea ce sporește respirabilitatea și igiena. În mod normal, aceasta este livrată într-o lenjerie de pat detașabilă din bumbac.
Duritate:
o parte - mediu tare (T3), cealaltă parte - mediu tare (T4)
Sistemul de zone:
Profilare pe 7 zone
Garanție
3 ani
Spălare:
60 de grade
Greutate maximă admisă:
până la 120 kg
Husă detașabilă:
Fermoar fabricat pentru o căptușeală simplă
Husă Silver:
O căptușeală de calitate, plăcută și moale cu capacitatea regenerării pielii corpului uman. Proprietățile acestui material asigură o igienă adecvată. Este detașabil, antibacterian și se poate spăla la o temperatură de 60 °C. Certificat și inofensiv pentru sănătate cu standardul OEKO-TEX. Căptușeala cusută zonal cu umplutură de aer condiționat, fibră PES 250 gr / m2.
Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro