Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea cu arcuri individuale Five Star 200x80 cm (T3/T4)

Livrare gratuită
Moș Crăciun va face tot posibilul să livreze produsele, dar este posibil că nu va mai avea timp suficient. În momentul de față nu mai putem garanta 100% livrarea până de Crăciun
Însă pentru voi 9 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Termen clasic de livrare 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Cu pernă
Garanție 5 ani. Ortopedică. 7 zone anatomice. Spumă cu memorie VISCOFOAM®. Antibacterial, antispumant. Duritate T3/T4. Cu strat de cocos. Descriere: Saltea ortopedică de înaltă calitate, de 25 cm, cu un sistem cu 7 zone și bazei latex MULTIPOCKET (până la 1000 bucăți) în combinație cu spumă elastică VISCO (spumă cu m... Toată descrierea »
2 439 lei cu TVA
 
Alegeți vă rog finisajul
2 439 lei
-
+
Moș Crăciun va face tot posibilul să livreze produsele, dar este posibil că nu va mai avea timp suficient. În momentul de față nu mai putem garanta 100% livrarea până de Crăciun
Însă pentru voi 9 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Termen clasic de livrare 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
7 zone anatomice.
Spumă cu memorie VISCOFOAM®.
Antibacterial, antispumant.
Duritate T3/T4.
Cu strat de cocos.
Codul produsului:
763219
Versiunea din imagine:
Cu pernă
Înălțime:
25 cm
Lățime:
80 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
27 kg
Garanție
60 luni
Descriere:
Saltea ortopedică de înaltă calitate, de 25 cm, cu un sistem cu 7 zone și bazei latex MULTIPOCKET (până la 1000 bucăți) în combinație cu spumă elastică VISCO (spumă cu memorie) cu spumă confortabilă HR și fibră naturală de nucă de cocos. Miezul copiază perfect forma corpului uman, este format din arcuri mici de forma unei albine de plastic și în plus, cele 7 zone anatomice de duritate, care sporesc efectul ortopedic și îmbunătățesc circulația sângelui. Această saltea reacționează la căldură și presiune, se adaptează optim la formele corpului dvs.

Salteaua ajută la trecerea peste:
- dureri lombare și și coloanei vertebrale
- apariția alergiei
- transpirație excesivă

Salteaua este potrivită pentru odihnă pe:
- o parte
- spate
- abdomen

Perna anatomică Ergo Visco:
Forma specială și pernei anatomice este realizată din spumă cu memorie elastică VISCO de înaltă calitate. Compoziția acestei perne reacționează la căldură și presiune, copiază perfect și sprijină coloana vertebrală la nivelul vertebrelor cervicale, asigurând astfel relaxarea necesară în timpul somnului. Perna este realizată din lână și este perforată, ceea ce sporește respirabilitatea și igiena. În mod normal, acesta este livrat într-o lenjerie de pat detașabilă, cu zips, din bumbac.

Somieră recomandată:

Duritate:
o parte - mediu tare (T3), a doua parte - mediu tare (T4)
Garanție:
5 ani
Spălare:
60 de grade
Greutate maximă admisă:
Husă detașabilă cu ajutorul fermoarului
Husă Medicott Siver:
Husa Medicott de înaltă calitate cu finisaj silver guard se încadrează între căptușelile cele mai bune de pe piață. Prin compoziția sa, ingredientul activ medicott previne formarea și depunerea de acarieni și mucegaiuri. Căptușeala are efecte extraordinare antibacteriene, care se obțin fără adăugarea de substanțe chimice. Căptușeala are un efect de lungă durată în timpul întreținerii regulate. Certificat și inofensiv pentru sănătate - certificat OEKO - TEX cu standardul 100. Este detașabil și se poate spăla la o temperatură de 60 de grade. Căptușeala cusută cu umplutură de aer condiționat, fibre PES de poliester 300 gr / m2.
Spumă:
VISCO 52 kg/m3, HR 38 kg/m3
Strat de cocos:
1300 gr/m2
Arc individual:
multipocket 1000 buc / m2 - fiecare arc este depozitat separat într-o pungă de protecție. Oferă și o protecție antialergică ridicată.

Observație:

Culoarea spumei poate fi diferită decât prezentată în imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație..
Realizare:
Salteaua poate fi fabricată pe dimensiuni atipice. Pentru mai multe informații contactați serviciul nostru clienți.

Capacitate maximă:

140-170 kg

Poziție de somn recomandată:

Pe burtă/Pe spate/ Pe lateral/ Combniația

Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro